Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους

KapodistriakoΗ Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” ανακοινώνει την διαμόρφωση νέας ομάδας για το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους»,  για την περίοδο Σεπτέμβριος 2015 – Απρίλιος 2016.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας καθώς και εκπαιδευτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής όσον αφορά τη κατάλληλη ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παθολογικού άγχους παιδιών και εφήβων στο χώρο εργασίας τους, στην εκμάθηση σύγχρονων θεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και στις ενημέρωσή τους σχετικά με τα τρέχοντα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα που αφορούν το πεδίο των Αγχωδών Διαταραχών.     

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους παιδοψυχίατρους και ψυχίατρους, παιδίατρους, ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων,  ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, τελειόφοιτους φοιτητές επιστημών υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λοιπούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο σχετικό αντικείμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Γραμματεία Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Τηλ.: 2132013225 (ώρες επικοινωνίας: καθημ. 12.00 – 14.00). email: aghodeisdiatarahes.uoa@gmail.com

Δείτε leaflet μετεκπαιδευτικού προγράμματος Διαταραχές άγχους στα παιδιά και εφήβους

Δείτε Διαταραχές Άγχους στα παιδιά και εφήβους ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ