Διαφήμιση

diafimisiΤο πρώτο ελληνικό διαδικτυακό περιοδικό ψυχολογίας, τα «Ψυχο-γραφήματα», μετρά οκτώ χρόνια λειτουργίας, έχοντας αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες!

Εάν οι δραστηριότητες της επιχείρησής σας έχουν σχέση με το χώρο της ψυχολογίας, της εκπαίδευσης ή των εκδόσεων ψυχολογίας υπάρχει τρόπος να διαφημιστείτε σε ειδικό στοχευμένο κοινό, το οποίο ενδιαφέρεται για εκπαιδεύσεις, δραστηριότητες, σεμινάρια, δρώμενα στο χώρο της ψυχολογίας.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας μας είναι ότι μας εμπιστεύονται για την προβολή τους όλες οι μεγάλες σχολές, Πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα και ιδιώτες (Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ΕΠΑΨΥ, ΕΠΙΨΥ, Mediterranean College, Όμιλος ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Ελληνοβρετανικό, New York College, Athens Synthesis Centre, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας, CityU, Ένωση Χοροθεραπευτών, Φόρουμ Ψυχανάλυσης Λακανικού Πεδίου, Ινστιτούτο Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Ν.Προαστίων, Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας,Φόρουμ Ψυχανάλυσης Λακανικού Πεδίου Αθήνας, Ψυχαναλυτικός Σύλλογος Freud Lacan, Fight Stress κ.ά.).

Οι χιλιάδες επισκέπτες μας έχουν συγκεκριμένο προφίλ και είναι σταθεροί, καθώς δεν είναι απλοί περαστικοί που ψάχνουν κάτι γενικό, γι’ αυτό και η διαφήμισή σας θ’ αποδίδει το μέγιστο δυνατό.

Η ιστοσελίδα «Ψυχο-γραφήματα» απευθύνεται ακριβώς στο target group όσων δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Ακολουθούμε τις νέες εξελίξεις της διαδικτυακής διαφήμισης στο πνεύμα της εποχής μέσω των κοινωνικών δικτύων, η οποία είναι προσωπική κι ακόμη πιο επιτυχημένη.

Νέα υπηρεσία αποστολής newsletter

H λίστα μας περιλαμβάνει πάνω από 12.000 έγκυρα emails. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται μέρα με τη μέρα και όλοι όσοι εγγράφονται ενδιαφέρονται αποκλειστικά για σεμινάρια, εκπαιδεύσεις ή άλλες εκδηλώσεις  ψυχολογίας και για ψυχοθεραπεία (ομάδες, ατομικές συνεδρίες, ψάχνουν ψυχολόγους, συμβούλους κλπ).  Το πλεονέκτημα της αποστολής email είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στον αναγνώστη, δεν περιμένουμε να έρθει εκείνος σ’ εμάς. Μ’ αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι θα έχει δει ό,τι θέλουμε να προβάλλουμε. Αν θέλετε κι εσείς «να χτυπήσετε την πόρτα» χιλιάδων ενδιαφερόμενων, δεν έχετε παρά να μας στείλετε email και να μας ζητήσετε να συμπεριλάβουμε την ανακοίνωσή σας στο newsletter. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των ηλεκτρονικών διευθύνσεων στη λίστα. Η αποστολή είναι εβδομαδιαία.

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και να βρούμε μία λύση που σας καλύπτει, καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές που κάνουμε κατά καιρούς.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα διαφήμισης και μάρκετινγκ:
marketing@psychografimata.com