ΝΕΑ προγράμματα E-Learning από το Καποδιστριακό

Προγράμματα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α.

Χρόνος ανάγνωσης 7 ΄

Τρέχων Κύκλος

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 21/5/2018 – Έναρξη Μαθημάτων: 29/5/2018

Κατά τον τρέχοντα κύκλο πρόσκλησης ενδιαφέροντος μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής για τα Προγράμματα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης του E-Learning του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ε.Κ.Π.Α..

Όσοι πραγματοποιήσετε την αίτησή σας μέχρι την 1/4/2018 θα επωφεληθείτε επιπλέον έκπτωσης 10% στα δίδακτρα του προγράμματος που σας ενδιαφέρει. Η εγγραφή σας, στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 100 ευρώ. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού θα γίνει σε δόσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ισχύει ειδική εκπτωτική πολιτική για Ανέργους (30%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), ΑΜΕΑ (25%), Πολύτεκνους (20%), κ.ά.

Η εγγραφή σας σε κάποιο από τα Προγράμματα σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα επιπλέον επιμορφωτικό Πρόγραμμα. Προκειμένου να δείτε τα Προγράμματα που προσφέρονται δωρεάν με την εγγραφή σας σε Πρόγραμμα του τρέχοντος κύκλου πατήστε εδώ.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 21/5/2018 – Έναρξη Μαθημάτων: 29/5/2018

Για αναλυτικές πληροφορίες που σχετίζονται με τα παραπάνω προγράμματα, παρακαλούμε όπως πλοηγηθείτε στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών.