Διεθνής και ιδιαιτέρως οικονομική εκπαίδευση – Πιστοποίηση στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία

Άρχισαν οι προεγγραφές για τον κύκλο εκπαίδευσης στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία, ο οποίος οργανώνεται για 5η συνεχή φορά στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο 2017.

Πρόκειται για ένα δί-χρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση Αφηγηματικού Θεραπευτή απο το Dulwich Centre της Αυστραλίας, το κέντρο που δημιούργησε την Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία. Το πρόγραμμα αναγνωρίζεται ως τμήμα του Master Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, ενός από τα πλέον φημισμένα πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

Η αφηγηματική Ψυχοθεραπεία είναι μία αναγνωρισμένη θεραπευτική μέθοδος που έχει επηρεάσει ριζικά τις σύγχρονες πρακτικές και συζήτηση για τη θεραπεία. Το πρόγραμμα που προσφέρεται από το Ινστιτούτο Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας & Κοινοτικής Πρακτικής  (ΙΑΨ) είναι Ουσιαστικό, Ευέλικτο, Σύντομο και ιδιαιτέρως Οικονομικό. Επίσης, ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος μπορεί να γίνει και εξ αποστάσεως.

Επωφεληθείτε της έκπτωσης με την έγκαιρη εγγραφή.

Δείτε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο εδώ

Δείτε στο σάιτ του ΙΑΨ επίσης εργασίες των αποφοίτων των προηγούμενων ετών.

Έναρξη: Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Οκτώβριος και Νοέμβριος 2017

__________________________________________________________________

Δείτε λεπτομέρειες για την Ανοιχτή δωρεάν Εκδήλωση της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου και το σεμινάριο του Σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου με θέμα

“Εισαγωγή στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία” στην ΑΘΗΝΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο ως αυτόνομο εκπαιδευτικό γεγονός. Το σεμινάριο όμως αποτελεί και το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης που οδηγεί στην Πιστοποίηση Αφηγηματικού Θεραπευτή από το Dulwich Centre της Αυστραλίας. Η εκπαίδευση αυτή γίνεται για τέταρτο συνεχόμενο διετή κύκλο στην Ελλάδα.Είναι ΔΙΕΘΝΗΣ και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης γίνεται ΚΑΙ εξ’ αποστάσεως. Η εκπαίδευση αυτή αναγνωρίζεται ως μέρος της εκπαίδευσης για το Master Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.

Δείτε λεπτομέρειες στο www.narrativetherapy.gr.

Το σεμινάριο επίσης θα επαναληφθεί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 3-4-5 Νοέμβρη (δείτε λεπτομέρειες στο σάιτ).