Αναγνωρισμένες, Ευρωπαϊκές, Πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα από το Mediterranean College

Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ να σπουδάσεις στην Ελλάδα σε ένα από τα 30 καλύτερα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας! Απόκτησε ισχυρό και αναγνωρισμένο Πτυχίο ή Μεταπτυχιακό από το University of Derby, στο Mediterranean College και διακρίσου στην αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο του Derby συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (ανάμεσα σε 121 ιδρύματα), σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του Guardian 2019, δικαιώνοντας τη στρατηγική συνεργασία δικαιόχρησης (franchise) που διατηρεί το Mediterranean College με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο, προσφέροντας 32 προγράμματα σπουδών που μεταφέρονται ΑΥΤΟΥΣΙΑ στην Ελλάδα.

H κατάταξη Guardian τοποθετεί το Mediterranean College στην 1η θέση πανελλαδικά – με άξονα τα βρετανικά πανεπιστήμια που εκπροσωπούνται στη χώρα μας – τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στους επιμέρους τομείς Business, Τουρισμού & Φιλοξενίας, Engineering, Επιστημών Αγωγής, Ψυχολογίας.

Το Mediterranean College αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει πρόσφατα ανανεωμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, της Ναυτιλίας, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, της Μηχανικής, της Υγείας και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών

Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας

Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας

Σχολή Ψυχολογίας

Σχολή Επιστημών της Αγωγής

Σχολή Πληροφορικής

Σχολή Μηχανικών

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου & ζήσε την εμπειρία φοίτησης στο 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα.

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης που προσφέρονται:

Mediterranean College

ΑθήναΠατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr