Η πιστοποιημένη ‘Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Γονέα’ (μέθοδος του Τhomas Gordon) ξεκινάει τον Οκτώβριο 2019!

Απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές για να:

  • βοηθούν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν τα προβλήματά τους ώστε να αισθάνονται τα ίδια πιο ικανά και αυτόνομα.
  • αντιμετωπίζουν την μη αποδεκτή συμπεριφορά των παιδιών και να επιλύουν τις μεταξύ τους συγκρούσεις.
  • φέρουν πιο κοντά τους τα παιδιά αφού θα έχουν μάθει πως να επικοινωνούν μαζί τους και θα νιώθουν πως τα ακούν και σέβονται την άποψή τους.
  • ανατρέφουν τα παιδιά τους με μια φιλοσοφία που δεν θα είναι ούτε αυταρχική ούτε παθητική, αλλά βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον διεθνή οργανισμό ‘Gordon Training International’ και στηρίζεται στην φιλοσοφία του Thomas Gordon, κλινικού ψυχολόγου και επανειλημμένα υποψήφιου για το βραβείο Νόμπελ, πρωτοπόρου στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, την διαχείριση συγκρούσεων και την βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων.

To εργαστήριο ολοκληρώνεται σε 24 ώρες (δηλαδή 8 τρίωρες συναντήσεις) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη πιστοποίηση από το ‘Gordon Hellas’.

(Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους).

Εισηγήτρια: Βέρα Πρατικάκηψυχοθεραπεύτρια-συγγραφέας, MSc, BSc Psychology, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του ‘ΕΑΓ’ από το ‘Gordon Hellas’, εκ. Play Therapy, Ψυχοθεραπεύτρια (Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία & Κλινική Υπνοθεραπεία).

  • Τοποθεσία: Δηληγιάννη 46, Κηφισιά

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6937349996 και vpratikakis@me.com.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.