“Ξανά-επινοώντας το παρελθόν”

ksanaepinoontas to parelthonμε την Yael GershoniM.Sc

Συν-διευθύντρια του  Barcai Institute (Tel Aviv)

– Center for Individual, Family and Marital Therapy

Ανοιχτή στο κοινό διάλεξη

 

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου,  7.00 μ.μ.- 9.30 μ.μ.

Ξενοδοχείο “Metropolitan”,

Συνεδριακός χώρος “ΚΑΠΑ”

Βασ. Όλγας 65, 54642 Θεσσαλονίκη

 

Εκπαιδευτικό

Σεμινάριο

Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου

Κέντρο Biennestar,  Βασ.Όλγας 181,  Θεσσαλονίκη

Οι εγγραφές άρχισαν

 

Πληροφορίες: www.narrativetherapy.gr,

6941-405424, 6974-361096, narrativetherapygr@gmail.com

Αν νομίσατε ότι το παρελθόν μας καθορίζει δραστικά τη ζωή και τη δράση μας στο σήμερα,  ίσως έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσετε. Ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε ότι εξίσου σημαντική είναι η δική μας ματιά στο παρελθόν και άρα ότι στο σήμερα μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας. Ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε ότι μπορούμε να εντάξουμε στη διήγησή μας για τα περασμένα παραμελημένες πλευρές που μπορεί να μας δυναμώνουν αντί να μας κάνουν πιο αδύναμους.

Τουλάχιστον αυτό μας προτείνει η εκλεκτή προσκεκλημένη του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας  Yael Gershoni M.sc , ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και συν-διευθύντρια του Ινστιτούτο Barcai του Τελ Αβιβ, Ισραήλ.

Η Yael θα μιλήσει σε ανοιχτή δωρεάν εκδήλωση με θέμα «ΞΑΝΑ-ΕΠΙΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Δημιουργική αξιοποίηση των ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και του ΓΕΝΕΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ στη θεραπεία» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.- 9.30 μ.μ. στο  Ξενοδοχείο Metropolitan (συνεδριακός χώρος «ΚΑΠΑ»), Βασ. Όλγας 65, Θεσσαλονίκη Εκτός από τη διάλεξη, θα υπάρξουν συμμετοχικές ασκήσεις καθώς και παρουσίαση παραδειγμάτων από την θεραπευτική πράξη.

Η ανοιχτή εκδήλωση προηγείται εκπαιδευτικού σεμιναρίου το οποίο θα δώσει για ενδιαφερόμενους σε θέματα ψυχικής υγείας το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου. Οι ημερομηνίες για την έγκαιρη οικονομική εγγραφή στο σεμινάριο λήγουν εντός ολίγων ημερών.

Επιπλέον πληροφορίες για τις παραπάνω εκδηλώσεις, την Αφηγηματική Θεραπεία και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας του Dulwich Centre που οδηγεί στο Πτυχίο του Αφηγηματικού Θεραπευτή θα βρείτε εδώ:  http://www.narrativetherapy.gr/,  narrativetherapygr@gmail.com, τηλ. 6941405424.