Πώληση πασχαλινά διακοσμημένων χειροτεχνημάτων

polisi pasxalina diakosmimenon xeirotexnimatonΗ Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών λειτουργεί στη Λευκωσία Εργαστήριο κατασκευής ποικίλων χειροτεχνημάτων, όπου απασχολούνται τυφλοί και άτομα με μειωμένη όραση.

Το Εργαστήριό των τυφλών της Κύπρου είναι και φέτος πανέτοιμο, να διαθέσει ειδικά διακοσμημένα χειροτεχνήματα με σοκολατένια αυγά και άλλα εύχρηστα είδη για το Πάσχα, τα οποία τη φορά αυτή είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα και συνδυάστηκαν άριστα με τα χειροτεχνήματα, που κατασκευάζονται στα Εργαστήρια της Οργάνωσής μας.

Θερμή παράκληση της Οργάνωσης μας είναι να έχουμε τη στήριξη σας, αγοράζοντας τα χειροτεχνήματα αυτά. Δώστε στα παιδιά τη χαρά του πασχαλινού δώρου και στους τυφλούς εργαζόμενους την ικανοποίηση της κοινωνικοοικονομικής προσφοράς.

Η πράξη σας θα συμβάλει άμεσα στην απασχόληση τυφλών συνανθρώπων μας, που ασχολούνται με την κατασκευή ψηλής ποιότητας χειροτεχνημάτων. Ας είναι αυτό το μήνυμα για τη φετινή Ανάσταση.

Τα σοκολατένια αυγά και τα διάφορα χρήσιμα για όλους αντικείμενα βρίσκονται σε καλαθάκια διαφόρων μεγεθών, όπως αυτά φαίνονται στο συνημμένο εικονογραφημένο έντυπο: http://www.facebook.com/ergastiriapot .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο κεντρικό κατάστημα της Παγκύπριας Οργάνωσής Τυφλών στη Λευκωσία τηλ. 22422807, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ.

Για παραγγελίες μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στα γραφεία της Οργάνωσής στη Λεμεσό: τηλ. 25716125, Λάρνακα: τηλ. 24665335 και Παραλίμνι: τηλ. 23742122.