Εξ’ Αποστάσεως Πρόγραμμα Εκπαίδευσης FIGHTSTRESS.GR

FIGHT STRESSΤο FIGHTSTRESS.GR ανακοινώνει το Εξ’ Αποστάσεως Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ. Το Πρόγραμμα παρέχεται με την πιστοποίηση του ISMA – International Stress Management Association.
Το Πρόγραμμα εκπαίδευσης πραγματοποιείται με τη χρήση της υπηρεσίας SKYPE σε εβδομαδιαία βάση και ολοκληρώνεται σε 8 Συναντήσεις. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό, καθώς και σε φοιτητές/επαγγελματίες ψυχικής υγείας.
Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος παρέχεται επίσημο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ.: 213 0264723
Email: info@fightstress.gr

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα FIGHTSTRESS
Tο πρόγραμμα FIGHTSTRESS-Εκπαίδευση Τεχνικών Διαχείρισης Άγχους, είναι ένα πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό Διαχείρισης Άγχους Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, διάρκειας 8 Συναντήσεων πάνω στις Τεχνικές Διαχείρισης του Stress. Αυτή η Εκπαιδευτική Σειρά έχει ψυχο-εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έχει σχεδιαστεί για να διδάξει συγκεκριμένες τεχνικές στην εποικοδομητική διαχείριση και αντιμετώπιση των ψυχοπιεστικών καταστάσεων της καθημερινότητας. Βασίζεται στις Τεχνικές και Θεωρία του Γνωστικού-Συμπεριφορικού Μοντέλου (CBT) και λειτουργεί σε τρία αλληλοσχετιζόμενα επίπεδα:
• Στις σκέψεις μας.
• Στις σωματικές αλλαγές που μας συμβαίνουν.
• Στη συμπεριφορά που προκύπτει από αυτές.
Όταν στρεσαριζόμαστε, οι σκέψεις μας αντιλαμβάνονται έναν κίνδυνο. Τέτοιες σκέψεις δημιουργούν τις σωματικές αλλαγές που συνδέουμε με το φόβο ή τον πανικό. Αυτό, στη συνέχεια, μπορεί να οδηγήσει αλυσιδωτά σε μια συμπεριφορά που προκαλεί περισσότερο stress. Με την εκπαίδευση στις τεχνικές διαχείρισης του Άγχους μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να επεξεργαζόμαστε τα αρνητικά μοτίβα σκέψης, καθώς και τεχνικές φυσικής σωματικής χαλάρωσης. Οι δύο αυτές αλλαγές μαζί, οδηγούν σε έλεγχο των στρεσογόνων καταστάσεων γύρω μας και στις επιπτώσεις που αυτές έχουν πάνω στο άτομο.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.fightstress.gr