8ο Employability Week

8th employability Medit CollegeΟμιλίες εξειδικευμένων στελεχών, σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, νοσοκομείων, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων  και εμπορικών επιχειρήσεων. 

Αυτό είναι το θεματικό περιεχόμενο του προγράμματος της 8ης εβδομάδας απασχολησιμότητας (8thEmployability Week) του Mediterranean College, που θα πραγματοποιηθεί 7-11 Μαρτίου 2016  στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

Οι εκδηλώσεις του Employability Week που απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College, έχουν ως στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους και είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Φυσικοθεραπείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως οι: Hotel Brain, Astir Palas, ISON Psychometrica, Excellentia, ΕΛΤΡΑΚ-CAT, Skywalker,  Αιγινήτειο Νοσοκομείο κ.α.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. 

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 8ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MCEmployability Scheme).
MediterraneanCollege: