Τι θέλω…τι δεν θέλω

epilogesΣτην καθημερινότητά μας, κάθε στιγμή καλούμαστε να κάνουμε επιλογές. Με μία κίνηση. Μικρές ή μεγαλύτερες. Να απαντήσω σε αυτό το τηλεφώνημα; από ποιόν δρόμο να πάω; πού να καθίσω; Φεύγω ή μένω;

Η κίνηση μπορεί να είναι καταλύτης για ψυχική κάθαρση. Μετά από μια καθαρτική εμπειρία τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η κίνηση και ο χορός σε θεραπευτικό περιβάλλον, μας καλούν να αναγνωρίσουμε το σώμα μας ως μια ολοκληρωμένη οντότητα όπου υπάρχουν και ατέλειες. Αναγνωρίζοντας πως είναι αποδεκτό να υπάρχουν στιγμές που δεν γνωρίζουμε το επόμενο μας βήμα ή τι πραγματικά θέλουμε, μας δίνει την ελευθερία να συνεχίσουμε την αυτο-αναζήτηση και να ανταποκριθούμε στα κομμάτια του εαυτού μας που είναι μπερδεμένα. 

Μέσα απο διάφορες κινητικές ασκήσεις, τον λόγο, τον αυτοσχεδιασμό και το παιχνίδι θα κινηθούμε και θα χορέψουμε χρησιμοποιώντας τη σοφία του σώματος για να μας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα: τι θέλω και τι δεν θέλω.  

Θα εξερευνήσουμε κινητικά τρόπους που δίνουν κατεύθυνση στην κίνηση μας και πώς αυτό συνδέεται άμεσα με τις αποφάσεις μας. 

Το πρώτο, αυτοτελές σεμινάριο τριών (3) ωρών,θα πραγματοποιηθεί στις 19/3/2016, ημέρα Σάββατο στις 11πμ-2μμ.

Θα ακολουθήσει κύκλος 4 σεμιναρίων δύο (2) ωρών τον Απρίλιο. Οι ημερομηνίες είναι: 2/4, 9/4, 16/4, 23/4 (ημέρα Σάββατο), στις 11πμ -1μμ.  Στις 4 συναντήσεις θα μπορουμε να εξερευνήσουμε και να βιώσουμε το θέμα πιο αναλυτικά.

Κόστος: Για το αυτοτελές σεμινάριο τριών (3) ωρών: 25 ευρώ.
Για τον κύκλο τεσσάρων σεμιναρίων : 100 ευρώ (για όποιον παρακολουθήσει και το αυτοτελές σεμινάριο το κόστος προσαρμόζεται στα 80 ευρώ)
Τόπος: άερτον, Τσόχα 23, Πλατεία Μαβίλη.
Κόστος: Για το αυτοτελές σεμινάριο τριών (3) ωρών στις 19/3: 25 ευρώ. 
Για τον κύκλο τεσσάρων σεμιναρίων του Απριλίου : 100 ευρώ (για όποιον παρακολουθήσει και το αυτοτελές σεμινάριο το κόστος προσαρμόζεται στα 80 ευρώ).
Περιορισμένος αριθμός θέσεων: 6-8 άτομα.
Δηλώσεις συμμετοχής έως: Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στο info@aerton.gr ή στο τηλέφωνο 210 72 29 567
www.aerton.gr
Τις συναντήσεις θα συντονίσουν οι χοροκινητικές θεραπεύτριες Μαρία Σάντρα Brauburger και Έλενα Καραμπούλα