Τα βήματα μιας νέας αρχής

ta-vimata-mias-neas-archis-tetragono-tetraoro-chorotherapiasΤετράωρη συνεδρία χοροθεραπείας
την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, 16:00 – 20:00
Με τη Λήδα Shantala
Θέμα: Τα βήματα μιας νέας αρχής

Η ζωή αλλάζει συνέχεια και μαζί της αλλάζει τόσο το σώμα μας όσο και η εικόνα του.  Συχνά όμως,  εμείς αισθανόμαστε καθηλωμένοι,  μέσα σε συνήθειες συμπεριφοράς, σκέψης, τρόπου ζωής. Σαν να μην μπορούμε να βρούμε αυτή την ενέργεια, τη δύναμη που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τα έργα μας και να θέσουμε νέους στόχους ζωής, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε εκπλήρωση εαυτού.

Η χοροθεραπεία θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε το που βρισκόμαστε, σχετικά με τη ζωή μας και σχετικά με τις βαθιές προσδοκίες μας από αυτήν.

Μέσα από τις δημιουργικές διαδικασίες του χορευτικού ξεδιπλώματος  και της αποκαλυπτικής δύναμης της τέχνης, θα συνδεθούμε με τις γόνιμες δυνάμεις μέσα μας, σωματικές και ψυχονοητικές,  που θα μας βοηθήσουν να πάμε λίγο πέρα από τους περιορισμούς της  «ζώνης ασφάλειας».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στη Γραμματεία του Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών Shantom: Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας (στάση μετρό Χολαργός), 152 31 Κάτω Χαλάνδρι Τηλ. 210-6717529, email: info@shantala.gr

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη 10.30-13.30 Δε έως Παρ. 18.00-22.00  Ιστοσελίδα: www.shantala.gr

Συνέντευξη της Λήδας Shantala για το shantom, τη γιόγκα, τον ινδικό χορό και τη χοροθεραπεία

[vsw id=”EgAEKJB2CeA” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]