Σεμινάριο για Συνοδούς Παράλληλης Στήριξης

Χρόνος ανάγνωσης < 1 ΄

arxizoΤο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ή φοιτητές, οι οποίοι εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε πλαίσια στήριξης μαθητών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Το σεμινάριο διαρκεί 6 ώρες, εστιάζοντας στις τεχνικές αξιολόγησης, στοχοθεσίας και στην εφαρμογή εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Θα δοθεί έμφαση στην λειτουργικότητα του μαθητή σε σχέση με το σχολικό περιβάλλον τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης, καθώς και την αλληλεπίδραση με συμμαθητές. Θα δούμε πώς λειτουργεί η ενίσχυση στον μαθητή, πώς καταγράφουμε προβληματικές συμπεριφορές και πώς οδηγούμε το παιδί στην σταδιακή αυτονόμησή του.
Τέλος, θα μάθουμε πώς γίνεται η επικοινωνία με τους γονείς και τους άλλους εμπλεκόμενους στη μαθησιακή διαδικασία και πώς οργανώνουμε το τετράδιο επικοινωνίας με την οικογένεια.

Εισηγήτρια Μαρία Κωνσταντινοπούλου
http://mariakonstantinopoulou14.blogspot.gr/p/blog-page.html

Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο αρχήΖΩ

Κρυστάλλη 25 Ηλιούπολη, 16345,  Αθήνα

Για κράτηση θέσης στα τηλ. 211 4014768 & 6971935747
Σάββατο-Κυριακή 12-13 Σεπτέμβρη 2015
Ώρα 10.00-13.00

 

mariakonstantinopoulou@gmail.com
www.arxizo.blogspot.gr
https://www.facebook.com/events/1607092709564326/
Κόστος 50 ευρώ
Για φοιτητές-ανέργους 40 ευρώ
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων