Σεμινάριο εξ’ αποστάσεως μετεκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία

logo 2Η μετεκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε φοιτητές, ασκούμενους και επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να διευρύνουν τις ψυχοθεραπευτικές τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν τα εργαλεία της εργασίας τους, αλλά βρίσκονται εκτός Αθηνών ή δεν έχουν το χρόνο να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο Βιωματικό Σεμινάριο, που γίνεται στο χώρο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει 7 ενότητες θεωρίας και πρακτικών παραδειγμάτων, καθώς και εξετάσεις σε κάθε ενότητα και τελικό διαγώνισμα και εργασία. Οι προσεγγίσεις που θα κοιτάξουμε είναι: Ψυχαναλυτική/Ψυχοδυναμική, Συστημική, Γνωσιακή και Συνθετική, ενώ το πρώτο μάθημα θα αποτελέσει εισαγωγή στη θεραπευτική διαδικασία και στο δεύτερο θα διδαχθούν τα διαγνωστικά κριτήρια και η διαχείριση των διαταραχών διάθεσης και προσωπικότητας.  Με το πέρας των μαθημάτων, και κατόπιν επιτυχίας στις τελικές εξετάσεις, θα δοθούν πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα με το ρυθμό του. Θα του αποστέλλονται οι σημειώσεις της κάθε ενότητας και το αντίστοιχο τεστ και όταν είναι έτοιμος θα αποστέλλει συμπληρωμένο το τεστ, το οποίο θα αξιολογείται. Εάν επιτύχει σε αυτό σε ποσοστό 65% θα του αποστέλλεται η επόμενη ενότητα κ.ο.κ. Αφού ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις ενότητες θα του αποσταλεί το τελικό διαγώνισμα, το οποίο θα πρέπει να αποστείλει όταν είναι έτοιμος. Με την ολοκλήρωση των επτά ενοτήτων θα ζητηθεί, επίσης, σε κάθε σπουδαστή να πραγματοποιήσει μία συνεδρία 50′ με θεραπευόμενο, η οποία θα πρέπει να ηχογραφηθεί ή μαγνητοσκοπηθεί, να γίνει η απομαγνητοφώνησή της και να μας σταλεί για αξιολόγηση.

Εισηγήτριες: Αντωνία-Λουκία Αντωνά (PgDip Integrative Psychotherapy) , Βίκυ Κάουλα (CBT, Life Coach, SNHS dip. ICHM accredited and Systemic Counsellor)

Διεύθυνση & Ονομασία τοποθεσίας διεξαγωγής : Ομήρου 2, Κηφισιά

Ημ/νία και ώρα έναρξης : Σεπτέμβριος 2015

Ημ/νία και ώρα λήξης : Ιούνιος 2016

Τιμή : 250 Ευρώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας * : 6944757122, 6936820600

Website: www.syneidisi.com.gr

E-mail: Vicky.Kaoula@gmail.com,  tonia.antona@googlemail.com