Εκδηλώσεις

Νέα ομάδα μπάσκετ για παιδιά με αυτισμό

  Λεπτομέρειες:

  Το Καλαθοσφαιρικό Σωματείο Holargos B.C. στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης και ευαισθητοποίησης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη σύσταση τμήματος Μπάσκετ, για παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού.

  Το νέο αυτό εγχείρημα αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας, που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και ως κύριο στόχο έχει την πρόσβαση όλο και περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό. Το νέο τμήμα ονομάζεται CHAMPS, γιατί πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές της ζωής και το ‘moto’ της ομάδας μας είναι...  «Αθλητισμός για Όλους»

  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει, αρχικά, με ένα τμήμα, στο οποίο θα ενταχθούν παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) υψηλής λειτουργικότητας, τα οποία φοιτούν στις τάξεις του Δημοτικού (από 6-11 ετών).  Σταδιακά θα δημιουργηθούν νέα τμήματα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών.

  Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων ειδικών του χώρου της Φυσικής και Ειδικής Αγωγής.

  Συνοδοιπόροι στην νέα προσπάθεια της ομάδας, θα είναι οι ακόλουθοι συνεργάτες:

  - Υπεύθυνος Προπονητής: Νίκος Λινοξυλάκης
  - Υπεύθυνοι Προγράμματος: Άρτεμις Παναγή, Σπύρος Γιαννάτος
  -  Ψυχολόγος / Υπεύθυνη Ειδικής Αγωγής: Φάννυ Ροΐδου

  Προπονητικό επιτελείο:
  - Παναγιώτης Αποστολάκος,
  - Θάνος Καραθανασόπουλος
  - Καρολίνα Παπακωνσταντίνου

  Ιατρός: Αθανασία Δεληβελιώτου

  Ειδικοί Συνεργάτες:
  - Νατάσσα Μπουλούμπαση / Ψυχολόγος
  - Ρένα Πουλάκη / Ψυχολόγος
  - Ελένη Σταμογιάννου / Εργοθεραπεύτρια

  Διοικητική Μέριμνα:
  - Φώτης Τσώνης / Πρόεδρος ΔΣ
  - Θεόδωρος Φαράζογλου / Ειδικός Γραμματέας ΔΣ

  Υποστηρικτές

  O Holargos B.C καλεί όλους τους γονείς, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου να υποστηρίξουν αυτή την νέα προσπάθεια.

  Πληροφορίες

  Η γραμματεία του Συλλόγου παραμένει ανοιχτή καθημερινά 18:00 – 21:00 & Σάββατο 10:00 – 13:00 στα νέα μας γραφεία στο Νταμάρι Χολαργού (οδός τέρμα Σύρου – δίπλα στο καφέ).

  Τηλ. επικοινωνίας 210 65 400 88.

  email: holargosbc@gmail.com

  www.holargosbc.gr

  Στοιχεία επικοινωνίας