«Σχέσεις: Χαμένοι στη Μετάφραση»

Το «μαζί» είναι μια πανανθρώπινη ανάγκη. Στο δρόμο όμως για μια ουσιαστική σχέση χανόμαστε...

Βιωματική συζήτηση με θέμα:
«ΣΧΕΣΕΙΣ: ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ»
με τις ψυχολόγους  Ίρις Παναγιώτου και Γεωργία Μιχαλαριά
 7 Απριλίου 2012, ώρα 17:00-19:00

Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να έρθουμε κοντά με το/τη σύντροφό μας; Ποιος είναι ο προσωπικός μας τρόπος να συνδεόμαστε με τους άλλους; Τι προσδοκίες έχουμε από εκείνους; Το όνειρο για «ολοκλήρωση» μέσω μιας σχέσης είναι εφικτό ή κάτι άπιαστο; Πώς καταλήγουμε να νιώθουμε μόνοι μας ακόμα κι αν είμαστε σε σχέση;

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε μαζί τους ρόλους που υιοθετούμε και τις προσδοκίες που κουβαλάμε σαν βαρίδια στις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε την ουσία και την απλότητα στη συνάντηση με τον άλλον.”

Τοποθεσία: Αγίας Φωτεινής 45, Νέα Σμύρνη, 1ος όροφος (πλησίον στάσης τραμ Αγία Φωτεινή), Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 6 Απριλίου στα τηλέφωνα:
Ίρις Παναγιώτου: 6932039802
Γεωργία Μιχαλαριά: 2109311736 και 6974681719
E-mail: gmichalaria@hotmail.com

Η Ίρις Παναγιώτου είναι ψυχολόγος και εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Υμηττού, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες αλλά και ομάδες στήριξης στους ενδιαφερόμενους δημότες. Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά και ειδικεύεται στη συμβουλευτική, την ψυχοθεραπεία, αλλά και τη διάγνωση και αποκατάσταση της δυσλεξίας.

Η Γεωργία Μιχαλαριά είναι σχολική ψυχολόγος (MSc) και εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Έχει εμπειρία στη στήριξη ψυχιατρικών ασθενών και καρκινοπαθών, τη συμβουλευτική γονέων και έχει υπάρξει συντονίστρια ομάδας ψυχοεκπαίδευσης εθελοντών, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε σχετικές δομές. Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά και ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων και συμβουλευτική γονέων.