Σχέση οργανισμού/ περιβάλλοντος και η έννοια του παρ-όντος στην ψυχοθεραπεία Gestalt

MPSlogoNEWΣτο πλαίσιο του 6ουEmployability Week, η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 ομιλία με θέμα: “Σχέση οργανισμού/ περιβάλλοντος και η έννοια του παρ-όντος στην ψυχοθεραπεία Gestalt

Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Γιαμαρέλου, Ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια της Ψυχοθεραπείας Gestalt.

 Η κα Γιαμαρέλου παρουσίασε τις βασικές θεωρητικές αρχές της  ψυχοθεραπείας Gestalt, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη θεραπευτική σχέση  και το ρόλου του θεραπευτή παρά στις τεχνικές για τις οποίες είναι ευρέως γνωστή η προσέγγιση. 

Οι φοιτητές που παρακολούθησαν την ομιλία είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός  εποικοδομητικού διαλόγου.

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr & www.mcemployability.gr .

Ομιλία με θέμα_Σχέση οργανισμού περιβάλλοντος και η έννοια του παρ-όντος στην ψυχοθεραπεία Gestalt1

Ομιλία με θέμα_Σχέση οργανισμού περιβάλλοντος και η έννοια του παρ-όντος στην ψυχοθεραπεία Gestalt2