Πώληση πασχαλινά διακοσμημένων χειροτεχνημάτων

pasxa4Η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών λειτουργεί στη Λευκωσία Εργαστήριο κατασκευής ποικίλων χειροτεχνημάτων, όπου απασχολούνται τυφλοί και άτομα με μειωμένη όραση.

Το Εργαστήριο των τυφλών της Κύπρου είναι και φέτος πανέτοιμο, να διαθέσει σε ειδικές τιμές των €8 και των €10 ειδικά διακοσμημένα χειροτεχνήματα με σοκολατένια αυγά και άλλα εύχρηστα είδη για το Πάσχα, τα οποία τη φορά αυτή είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα και συνδυάστηκαν άριστα με τα χειροτεχνήματα, που κατασκευάζονται στα Εργαστήρια της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών.

Θερμή παράκληση της Οργάνωσης των τυφλών είναι να έχουμε τη στήριξη σας, αγοράζοντας τα χειροτεχνήματα αυτά. Δώστε στα παιδιά τη χαρά του πασχαλινού δώρου και στους τυφλούς εργαζόμενους την ικανοποίηση της κοινωνικοοικονομικής προσφοράς.

Η πράξη σας θα συμβάλει άμεσα στην απασχόληση τυφλών, που ασχολούνται με την κατασκευή ψηλής ποιότητας χειροτεχνημάτων. Ας είναι αυτό το μήνυμα για τη φετινή Ανάσταση.

Pagkypria organosi tyflwn - KyprosΤα σοκολατένια αυγά και τα διάφορα χρήσιμα για όλους αντικείμενα βρίσκονται σε καλαθάκια διαφόρων μεγεθών (δείτε στο τέλος και στο http://www.facebook.com/ergastiriapot)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο κεντρικό κατάστημα της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών στη Λευκωσία τηλ. 22422807, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ.

Για παραγγελίες μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στα γραφεία της Οργάνωσής στη Λεμεσό: τηλ. 25716125, Λάρνακα: τηλ. 24665335 και Δερύνεια: τηλ. 23742122.