Πασχαλινό Bazaar

Το Κέντρο Ημέρας για την προώθηση της Ψυχικής Υγείας Κ.Η.Π.Ο.Σ. της Α.μ.Κ.Ε. ΔΙΟΔΟΣ σας προσκαλεί στο Πασχαλινό  Bazaar που διοργανώνει με έργα των μελών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Κέντρου Ημέρας.

Το προσωπικό και τα μέλη θα χαρούν να σας υποδεχτούν στο χώρο τους (Μεταμορφώσεως 23 & Σοφοκλέους, Βόλος) για τα εγκαίνια του Πασχαλινού Bazaar την Δευτέρα 11 Απριλίου από τις 18:00 έχοντας ετοιμάσει για εσάς λαμπάδες, κεραμικά, έργα ζωγραφικής και κατασκευές. Την Πέμπτη 14 Απριλίου το Bazaar  θα μεταφερθεί στον πεζόδρομο της Ερμού (μπροστά στον Αγ. Νικόλαο) από τις 10:00- 14:00 και από τις 17:00- 20:00.

Στα πλαίσια της επαφής με τον κόσμο της πόλης του Βόλου, της παρουσίασης του έργου που πραγματοποιείται στο Κ.Η.Π.Ο.Σ. και των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και μιας πρώτης γνωριμίας με τον χώρο που στεγάζει τις δράσεις του Κέντρου Ημέρας και της Απογευματινής Κοινωνικής Λέσχης, θα ήταν για όλους εμάς ιδιαίτερη χαρά να παρευρεθείτε στο Bazaar, το οποίο θα παραμένει ανοιχτό στο κοινό καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 μέχρι τις 20 Απριλίου.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τις δραστηριότητες των μελών του Κέντρου Ημέρας.