Ομαδικό πρόγραμμα διαχείρισης κρίσεων άγχους μέσω συνδυασμού γνωσιακών συμπεριφορικών τεχνικών

logo-shanti-athens-yogaΟμαδικό πρόγραμμα διαχείρισης κρίσεων άγχους μέσω συνδυασμού γνωσιακών συμπεριφορικών τεχνικών (Cognitive Behavioral Therapy) και Hatha Yoga:

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 12 συνεδρίες (μία την εβδομάδα) και απευθύνεται σε άτομα τα οποία δυσκολεύονται στον χειρισμό τους στρες, με δυσάρεστες για τους ίδιους συνέπειες (κρίσεις άγχους). Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τι είναι το άγχος και πως λειτουργεί και εφαρμόζουν τεχνικές διαχείρισης του στρες και των αρνητικών σκέψεων. Ταυτόχρονα, μέσω της χαλάρωσης των αναπνοών και της πρακτικής της Hatha Yoga, τα μέλη της ομάδας αποκτούν ένα ακόμη εργαλείο ώστε να  ελέγχουν περισσότερο το σώμα τους και τα αρνητικά συμπτώματα-κρίσεις. Τέλος, το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική ενίσχυση των ατόμων εκείνων που παρακολουθούν ήδη ένα ατομικό θεραπευτικό πρόγραμμα αλλά και εκείνων που θέλουν να γνωρίσουν τις αρχές της γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας. Διεξάγεται από εξειδικευμένο Ψυχολόγο-Δάσκαλο Yoga με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποίηση Yoga Alliance.

Προσοχή: Το υπάρχον πρόγραμμα δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τις ατομικές συνεδρίες με έναν εξειδικευμένο θεραπευτή ή την υπάρχουσα φαρμακοθεραπεία.

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ώρα: 10:45 p.m

Περιοχή: Σκουζέ 5, Σύνταγμα

Φορέας: Shanti Athens Yoga

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 871 4281

Email: shantiathensyoga@gmail.com

https://www.facebook.com/ShantiAthensYoga

Θέσεις: Περιορισμένες

Κόστος: 80€ + ΦΠΑ/ανα μήνα

Διάρκεια: 3 μήνες