Ομαδική Εποπτεία Ψυχοθεραπευτών

epekeina ψυχαναλυτική πράξηTo πρόγραμμα «Επέκεινα»-Ψυχαναλυτική Πράξη ανακοινώνει την έναρξη εργασιών ομαδικής εποπτείας ψυχοθεραπευτών.

Η ομάδα απευθύνεται σε  ειδικούς της ψυχικής υγείας που έχουν περιπτώσεις σε θεραπεία/υποστήριξη είτε στο πλαίσιο εντός του οποίου εργάζονται ή ασκούνται (κέντρο ψυχικής υγείας, νοσοκομείο, σχολείο, υπηρεσία κ.λ.π), είτε ιδιωτικά.

Επόπτης: Σάββας Μπακιρτζόγλου, ψυχολόγος-ψυχαναλυτής.

Ο Σάββας Μπακιρτζόγλου από το 1992 έχει την ευθύνη της ψυχολογικής υποστήριξης περιθαλπομένων και εργαζομένων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α, παραρτήματα Α.Μ.ΕΑ Ανατολικής Αθήνας και παιδικής προστασίας/ παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας», του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας). Επιπροσθέτως από το 1995 εποπτεύει ασκούμενους ψυχολόγους κατά την πρακτική τους άσκηση στον Φορέα προάγοντας σημαντικό κλινικό και ερευνητικό έργο. Είναι τακτικός επιστημονικός συνεργάτης /εισηγητής των πτυχιακών και μεταπτυχιακών τομέων ψυχολογίας των Πανεπιστημίων Αθηνών / Παντείου. Διδάσκει τα μαθήματα «Προγράμματα Πρόληψης» στο τμήμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α., και   «Η ψυχανάλυση στην πράξη: εισαγωγή επί της ψυχοδυναμικής/ ψυχαναλυτικής θεωρίας και τεχνικής», στο Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας. Ιδιωτεύει ως ψυχαναλυτής- ψυχοθεραπευτής, ενώ από το 2003 διευθύνει τη λειτουργία του Προγράμματος Ψυχοθεραπείας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων «Επέκεινα»-Ψυχαναλυτική Πράξη.

Χρονοδιάγραμμα:Επί εβδομαδιαίας βάσεως, εκάστη  Παρασκευή (πλην επισήμων αργιών),  από τον Οκτώβριο έως τον Ιούλιο εκάστου έτους και ώρα 15:00 έως 17:00.

Κόστος : 30 ευρώ / δίωρη συνάντηση.

Διάρκεια εγγραφών: Μάιος 2015, έως ότου εξαντληθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Επιλογή υποψηφίων: Το κάθε αίτημα ενδιαφέροντος εκδηλώνεται ηλεκτρονικά – συμπλήρωση του σχετικού εντύπουαίτηση συμμετοχής») – και ακολουθείται από μια συνέντευξη του υποψηφίου με τον κ. Σάββα Μπακιρτζόγλου στα γραφεία του Προγράμματος στην Αθήνα (οδ. Ιοφώντος 16, πλατεία San Diego, περιοχή Caravel, métro Ευαγγελισμός). Κατά τη συνέντευξη ο υποψήφιος καλείται να φέρει μαζί του και να καταθέσει:

  • αποδεικτικό φοιτήσεως ή πτυχίο σπουδών
  • βιογραφικό σημείωμα

 

Πληροφορίες επικοινωνίας

Σάββας Μπακιρτζόγλου, Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτής

Αθήνα, Ιοφώντος 16, Πλατεία San Diego (πλησίον Caravel), métro  Ευαγγελισμός.

Τηλ.: 210 8958269 – Fax: 210 8995436  Κιν.: 6977 651489

e-mail: info@epekeina.gr, sbakirtzoglou@yahoo.gr

http://www.epekeina.gr