Ομάδα Συμβουλευτικής

Ω-μειον_logoΞεκινάει καινούργια ομάδα στο Κέντρο μας, με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων, πρώτα με τον εαυτό μας, μετά με τους άλλους και τέλος με την ίδια τη ζωή.

Σε ένα κλίμα ανάλαφρο, εμπιστοσύνης, αλλά και επιστημονικότατος θα ερευνήσουμε τα βασικά προβλήματα στις σχέσεις μας (προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές κλπ.), θα αποκαλύψουμε κρυφά μοτίβα που προξενούν επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, επιλογές, αποφάσεις, και θα ανακαλύψουμε μεθόδους επίλυσης τους.

Το περιεχόμενο των συναντήσεων θα καθορίζεται από την προτεραιότητα των θεμάτων που θα προτείνονται από τα μέλη της ομάδας ή από τον ίδιο το συντονιστή.

Η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι η ελεύθερη συζήτηση, τα ψυχολογικά μικρό- τεστ, οι ψυχολογικές ασκήσεις, τα παιχνίδια κλπ.

Έναρξη Δευτέρα 3-11-2014

Αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή ή/ και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@kyriakidou.com ή στα τηλέφωνα 210-675 38 89 και 210- 675 38 36.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και ώρα 20.00- 21.30 με κόστος συμμετοχής 70€ το μήνα (4 συναντήσεις). Για φοιτητές και άνεργους η τιμή θα είναι 50€.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (10 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα. (Για την πραγματοποίηση της ομάδας απαραίτητος αριθμός ατόμων 6).

Εισηγήτρια Γώγα Κυριακίδου

Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Αυτογνωσίας και Ψυχοθεραπείας εδώ

Ομάδα συμβουλευτικής