Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν;

Kentro Psyxotherapeias kai ekpaideusis GestaltΠολλές φορές νιώθουμε παγιδευμένοι στην επανάληψη της καθημερινότητας . Μπορεί να νιώθουμε ότι η ζωή μας παραμένει ίδια, ότι τίποτα δεν αλλάζει κι ότι επιστρέφουμε συνέχεια στο ίδιο σημείο.

Σε αυτή την συνάντηση, σας προσκαλούμε να διερευνήσουμε πως η επανάληψη μπορεί να αποτελέσει το έδαφος για την εξέλιξη, την συνέχεια και την σύνδεσή μας με τον κόσμο.

Εισηγήτριες:

Εξαρμενία Παππά– Πτυχίο Ψυχολογίας (ΕΚΠΑ), MSc Mental Health Studies (Kings College London)Ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια Gestalt(Gestalt Foundation Αθήνα),Μέλος της EAGT και της HAGT

Δήμητρα Χαντζιάρα– BSc (hons) Psychology, Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευμένη στην προσέγγιση Gestalt, την ομαδική ψυχοθεραπεία και στην Τραυματοθεραπεία EMDR.

Κωνσταντίνα Γκιώνη-Ψυχολόγος (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Μ Sc Ψυχική Υγεία (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Μέλος της EAGT (European Association for Gestalt Therapy), Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

Τρίτη  28/06/2016      
18:00-20:00
Ianos (Σταδίου 24, Αθήνα)