Νευροψυχιατρικές, Ψυχολογικές & Κοινωνικές Εξελίξεις και Προκλήσεις

Το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Εταιρείας Ψυχολογικής Ψυχιατρικής Ενηλίκου & Παιδιού  (Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π.) θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Νευροψυχιατρικές, Ψυχολογικές & Κοινωνικές Εξελίξεις και Προκλήσεις».

Τελευταία Ανακοίνωση: H Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση στην Ελλάδα αποφάσισε να διαμορφωθούν οι τιμές για τους Έλληνες συμμετέχοντες που δεν εγγράφωνται μέσω κάποιου οργανισμού και να ισχύσουν οι τιμές Category B που αναφέρονται στο αγγλόφωνο site μας.

Η Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. ιδρύθηκε το 1986 από μια ομάδα ψυχιάτρων, ψυχολόγων και επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας. Είναι μια από τις επίσημες Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες της Ελλάδος, μέλος του Ι.E.A. και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνίας μεταξύ των ψυχιάτρων, των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών σε ολόκληρη τη χώρα.
Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συνεισφέρουν στο Επιστημονικό Πρόγραμμα με την υποβολή την πρότασής τους στην γραμματεία της Ε.Ψ.Ψ.Ε.Π. (congress@appac.gr).  Όλες οι αποδεκτές περιλήψεις  θα παρουσιαστούν στο Βιβλίο Περιλήψεων, το οποίο θα διανεμηθεί στο Συνέδριο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Αιγιαλίας 18 Str., 15125 Μαρούσι, Ελλάδα
Τηλ.: +30 210 6842663
Fax: +30 210 6842079

APPAC Γραμματεία
Ώρες Γραφείου:
Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη
16:00 – 20:00

Email:office@appac.gr
congress@appac.gr
appachellas@yahoo.gr

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:
http://www.appac.gr