Εισαγωγή στον Βελονισμό. ΝΕΟ Πρωτοποριακό Διπλά Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης από ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΔΒΜ2

mitropolitikostudies-velonismosΜε το Πρόγραμμα « Eισαγωγή στον Βελονισμό », ενός σπουδαίου εργαλείου στα χέρια των επαγγελματιών του χώρου της Υγείας,το Μητροπολιτικό ΚΔΒΜ2 συνεχίζει με τα πρωτοποριακά Πιστοποιημένων  Προγραμμάτων Επιμόρφωσης που εξασφαλίζουν  ΔΙΠΛΗ πιστοποίηση στους συμμετέχοντες.

Εισηγητής του Προγράμματος Βελονισμού, είναι ο Φυσίατρος-Βελονιστής-Βοτανοθεραπευτής και Ιδρυτής της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής Δρ. Αλέξανδρος Τηλικίδης  ο οποίος και θα εισάγει τους σπουδαστές στις σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές της πανάρχαιας αυτής τεχνικής ως θεραπευτικό εργαλείο.
Η επιτυχής φοίτηση οδηγεί στη χορήγηση :
1) Πιστοποιητικού του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (πιστοποιημένου φορέα του ΕΟΠΠΕΠ-Υπ.Παιδείας)
2)  Βεβαίωση της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και  Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Θεματικά Πεδία του Προγράμματος:

  • Ο Βελονισμός ως Κινέζικη  Παραδοσιακή Θεραπευτική Τέχνη χιλιάδων ετών
  • Δυτική Ιατρική versus  Ανατολικής Ιατρικής
  • Εισαγωγή στη θεωρία των 5 στοιχείων και στους Μεσημβρινούς
  • Ο Βελονισμός ως εργαλείο αυτοϊασης     
  • Επιδείξεις και Τεχνικές

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου της Υγείας και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο: http://www.mitropolitikostudies.edu.gr/seminaria/velonismos, ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Μητροπολιτικού ΚΔΒΜ2 στο 210 3801133 (Μαυροκορδάτου 1-3 Αθήνα). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 8 Απριλίου, 12.00-16.00 & Σάββατο 9 Απριλίου, 10.30-14.30
.
Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τις επαγγελματικές προοπτικές των επιμορφωτικών προγραμμάτων, στο www.mitropolitikostudies.edu.gr.