Η Ψυχοθεραπευτική Eργασία με τα Όνειρα

Η Ψυχοθεραπευτική Eργασία με τα ΌνειραΤο Gestalt Institute of San Francisco σε συνεργασία με το ψυχοθεραπευτικό κέντρο Ψυχική Υγεία Από την Αρχή διοργανώνει στα πλαίσια του μονοετούς εκπαιδευτικού προγράμματος της θεραπείας Gestalt Βιωματική Εισαγωγική Παρουσίαση Η Ψυχοθεραπευτική Eργασία με τα Όνειρα

«Κάθε όνειρο περιέχει το κεντρικό μήνυμα της ύπαρξής μας»

– Φριτς Περλς

  

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, 20.00

Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:   Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα (μετρό Ευαγγελισμός) 

Με τον Morgan Goodlander, Διευθυντής Gestalt Institute of San Francisco 

Ο Morgan Goodlander σε αυτή την εισαγωγική παρουσίαση θα μας μυήσει στη βασική θεωρία και μεθοδολογία της ψυχοθεραπείας Gestalt για τα όνειρα, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για το 2ήμερο βιωματικό & εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα ακολουθήσει.

Η παρουσίαση γίνεται στα αγγλικά με μετάφραση στα ελληνικά.

Παρακαλούμε ειδοποιήστε μας για τη συμμετοχή σας

 
Ο Εκπαιδευτής

Ο Morgan Goodlander άρχισε την εκπαίδευσή του στη θεραπεία Gestalt το 1978, στο Gestalt Institute of New Orleans. Ύστερα από δέκα χρόνια ομαδικής δουλειάς και εκπαίδευσης, μεταφέρθηκε στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας, όπου και ίδρυσε το Gestalt Institute of Santa Cruz. Το 1998 έγινε διευθυντής του Gestalt Institute of San Francisco καθώς και διευθυντής εκπαιδευτικού προγράμματος για τα μέλη του προσωπικού του παγκοσμίου φήμης  Esalen Institute, εκεί που άνθισε το κίνημα της ανθρωπιστικής ψυχολογίας, και ο Perls ανέπτυξε μέσω των σεμιναρίων του τη θεραπεία Gestalt.

Κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, σχεδίασε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα Gestalt με σημαντικούς εκπαιδευτές, όπως τον Joseph Zinker από το Κλίβελαντ, τον Bud Feder από τη Νέα Υόρκη, τον Serge Ginger από το Παρίσι, την Anne Teachworth από τη Νέα Ορλεάνη, τον John Soper από το Esalen Institute και τον Masa Momotake από την Ιαπωνία. Επιπρόσθετα έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε διοικητικό προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Τράπεζας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Association for the Advancement of Gestalt Therapy (AAGT) για περισσότερο από 6 χρόνια.

Διεξάγει σεμινάρια Gestalt σε πολλές χώρες και τελευταία εστιάζει το ενδιαφέρον του στην εκπαίδευση Gestalt στην Ιαπωνία, όπου διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα Gestalt σε 6 πόλεις.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής

Τηλ. 2155209533

Κιν.  6974789554

Email: gestaltnetworkgreece@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/GestaltInstituteOfSanFranciscoGreece?fref=ts