Η πρωταρχική μας σχέση με τη μητέρα μας

Mother and babyΤο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα) φιλοξένησε την ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα σε μία γεμάτη αίθουσα και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της πόλης για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30.

Σε αυτό το επόμενο ραντεβού η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα θα αναπτύξει, με το δικό της μοναδικό και δημιουργικό τρόπο, την πρωταρχική σχέση όλων μας με τη μητέρα μας και θα μας εξηγήσει πώς αυτή η σχέση επηρεάζει τον τρόπο, με τον οποίο μπαίνουμε, ως ενήλικες πλέον, σε σχέσεις με τους άλλους.

Ερωτήματα όπως: ‘γιατί είναι σημαντική η μητέρα μας;’, ‘ποια είναι τελικά η καλή και επαρκής μητέρα;’, ‘τι σχέση είχαμε και έχουμε με τη μητέρα μας;΄, ‘πώς η σχέση με τη μητέρα μας επηρεάζει τη σχέση μας με το άλλο φύλο;’ Θα αναλυθούν και θα οδηγήσουν σε άλλα νέα ερωτήματα…

Η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια, επόπτρια και ψυχοθεραπεύτρια ψυχοδυναμικού ψυχοδράματος καθώς επίσης συστημική σύμβουλος ζευγαριών. Είναι μέλος των επιστημονικών  συλλόγων British Psychodrama Association, American Society for Group Psychotherapy and Psychodrama και International Association for Group Psychotherapy and Group Processes.

Χρήσιμες πληροφορίες

Ημέρα ομιλίας: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18.30

Τόπος διεξαγωγής: στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα, Θεσσαλονίκη)

Η είσοδος είναι ελεύθερη