Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο

Mediterranean College H proothisi tis thetikis symperiforas tou paidiouΔευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 (από τις 18.00-20.00)

Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College σε συνεργασία με τον  ΙΑΝΟ   διοργανώνουν  την  Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 από τις 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις της Αλυσίδας Πολιτισμού ( Σταδίου 24, Αθήνα) ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι  η Κα Παρασκευή Λυδάκη, Ψυχολόγος-Υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών “Παιδολαλιά” και η Κα Δέσποινα Πασχάλη, Ψυχολόγος – Παιδαγωγός.

Στο σεμινάριο η Κα Λυδάκη θα εξετάσει  τον τρόπο αντιμετώπισης δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών στο σπίτι   από την πλευρά των γονέων, ενώ η Κα Πασχάλη -μέσα από πραγματικά περιστατικά- θα επικεντρωθεί στο  ίδιο θέμα, αλλά από την σκοπιά των  παιδαγωγών και των εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει στους φοιτητές στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Δέσμευση του τμήματος είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών της και στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων της.

Είσοδος Ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι:

  • Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσεων. Δηλώστε  συμμετοχή ΕΔΩ
  • θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Mediterranean College

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Τηλ: 210 8899600 & info@medcollege.edu.gr