Οι νοητικοί μας χάρτες… οι αντιλήψεις μας πυξίδα στο ταξίδι της ζωής μας

Oi noitikoi mas xartesΤο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα) δίνει ένα ακόμη ραντεβού με το κοινό της πόλης μας μέσα από την επόμενη ομιλία της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.30.

Θέμα της ομιλίας είναι: ‘Οι νοητικοί μας χάρτες… οι αντιλήψεις μας πυξίδα στο ταξίδι της ζωής μας’

Το αντιληπτικό μας σύστημα επηρεάζει, σε μεγάλο βαθμό, το πώς νιώθουμε και το τι κάνουμε στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Κάποιες αντιλήψεις είναι πολύ βοηθητικές ενώ κάποιες άλλες είναι λιγότερο βοηθητικές ή αρνητικές οπότε μπλοκάρουν τη λειτουργικότητά μας και σαμποτάρουν την ψυχική μας ευεξία. Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αρνητικές σκέψεις μας; Ποια είναι τα λάθη, που κάνουμε και ποιοι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται έτσι;

Αλλάζουν οι αντιλήψεις και αν ναι, τι απαιτείται για αυτήν την αλλαγή;

Αυτά και πολλά άλλα θα αναπτύξει η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θα παρακολουθήσουν την ομιλία να προβληματιστούν γύρω από τις δικές τους αντιλήψεις.

Η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια, επόπτρια και ψυχοθεραπεύτρια ψυχοδυναμικού ψυχοδράματος καθώς επίσης συστημική σύμβουλος ζευγαριών. Είναι μέλος των επιστημονικών  συλλόγων British Psychodrama Association, American Society for Group Psychotherapy and Psychodrama και International Association for Group Psychotherapy and Group Processes.

Χρήσιμες πληροφορίες

Ημέρα ομιλίας: Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, ώρα 18.30

Τόπος διεξαγωγής: στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Μαλλιάρης Παιδεία – Ανατόλια (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα)

Η είσοδος είναι ελεύθερη