Η δύναμη και τα οφέλη του διαλογισμού

ofeli tou dialogismou OmiliaΠέμπτη  19 Μαρτίου 2015 στον εκδοτικό οίκο  Πύρινος Κόσμος 18.30-20.30

Ομιλήτρια : Μαίρη Ηλιάδη Σύμβουλο αποκατάστασης υγείας μέσω των ενεργειακών μεθόδων Pranic  , Theta Healing,  Usui   Reiki και Shiatsu.

Η  δύναμη της σκέψης και το μυστικό του πώς να σκεφτόμαστε αποτελεί το κύριο κλειδί  της τέχνης του διαλογισμού.  

Στη  Νέα Εποχή ο διαλογισμός  είναι  μια φωτεινή ακτίνα που προβάλλεται  προς τον Κόσμο όλο. Στο παρελθόν ο διαλογισμός ήταν λατρεία επιθυμία έφεση και  αφοσίωση.  Στη νέα εποχή  είναι σκέψη σύνθεση χαρά ευδαιμονία εργασία  και θυσία  επισημαίνει  ο Χαρουντίν Τορκούμ Σαραινταριάν  στον  προσδιορισμό του διαλογισμού.

Διαλογίζομαι   δεν είναι μια εξωτική άσκηση, δεν  είναι απαγορευμένο θρησκευτικό  προιόν  που συνδέεται με τις ανατολικές θρησκείες, ή, μια συγκεκριμένη  καθιστή θέση που τα χέρια είναι ακουμπισμένα στα δεμένα κόμπο πόδια   μας.

Διαλογιζόμενοι  εστιάζουμε στο νου μας, κατευθύνουμε το μυαλό μας προς μια συγκεκριμένη σκέψη .  Αυτή μπορεί να είναι από μια προσευχή για την ανάρρωση από ασθένεια έως την  πραγματοποίηση κάποιας βαθειάς επιθυμίας μας όπως την απόκτηση μιας ευτυχισμένης  ζωής ή της  ειρήνης στον πλανήτη μας .

Ο  διαλογισμός  είναι η ευχή που βγαίνει μέσα από την ψυχή μας μέσα από την  καρδιά μας. Μπορεί να γίνεται με  μια απλή τεχνική εφαρμογής του,   όλες τις ώρες και τις στιγμές  της  ημέρας  αλλά μπορεί να  γίνεται και μέσα από μια εξατομικευμένη εφαρμογή του.

Η  δύναμή του διαλογισμού προέρχεται από την ενέργεια που του προσδίδει η  επαναλαμβανόμενη στοχευμένη σκέψη μας.

Τα  οφέλη του είναι απείρως πολλά , ενδεικτικά αναφέρω  την επιρροή τους στην  υγεία, στην όξυνση του νου, στην συναισθηματική μας ισορροπία,  στην  θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων, στην επίλυση προβλημάτων μας.

Ο  καθημερινός διαλογισμός εκτός του ότι βοηθάει το νου μας να είναι συγκεντρωμένος  στην επίτευξη των στόχων μας  , μας προσφέρει  αυξανόμενη πνευματική  διαύγεια , ευδαιμονία, αυτοέλεγχο  και  εσωτερική γαλήνη.

Εισηγήτρια :   Μαίρη Ηλιάδη. 

Σπούδασε Φυσιοθεραπεία  και εξειδικεύτηκε στην Υδροθεραπευτική αποκατάσταση στην Ιατρική σχολή του  Πανεπιστημίου της Μαδρίτης.

Τα  τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να προσφέρει την  ίαση μέσω της ενεργειακής  προσέγγισης. Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος των μεθόδων PRANIC HEALING,  THETA HEALING,  SHIATSU και  Master Teacher στο USUI REIKI. 

Είναι  μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Reiki .

Εχει  εκπαιδευτεί στην Κβαντική θεραπεία και στην Συστημική Αναπαράσταση του Bert  Hellinger.

Προσφέρει  ενεργειακές ολιστικές θεραπείες στο χώρο της Ηλιακτίδας στο Χαλάνδρι και στο  Πόρτο Ράφτη ,ενώ εκ παραλλήλου συμμετέχει σε σεμινάρια και  οργανώνει  ημερίδες και ομιλίες γύρω από τις ενεργειακές θεραπείες. Είναι πιστοποιημένη  ενεργή Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , ενεργό μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος των Εθελοντών Χαλανδρίου και ιδρύτρια του  Εθελοντικού Σώματος Πόρτο Ράφτη. Είναι Ελληνίδα και ζει στο Πόρτο  Ράφτη.

Ο  στόχος της είναι όλος ο κόσμος να είναι υγιής , γεμάτος φως , χαρά, αφθονία,  γνώση και με άπειρη αγάπη.

Στοιχεία  Επικοινωνίας: Μαίρη Ηλιάδη:  Τηλ. 2299400811, κιν  6932877906 

site: http://www.iliaktida.org και www.iliaktida.net

mail: iliaktida.pranic.healing@gmail.com  facebook: ilaktida  pranic healing

Είσοδος  Ελεύθερη

Εκδόσεις  Πύρινος Κόσμος  Ιπποκράτους 16 και Σόλωνος  Αθήνα Τηλ 210 3602883