Εργαστήρι για τη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ & DANZA VITAL

otan to soma milaei_paixnidagogeioΤι προσφέρει η Σωματική Έκφραση;
Μία ευκαιρία να βρίσκεσαι κοντά στον εαυτό σου, μια πρόταση για να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας και ν’ ανακαλύψουμε τις εκφραστικές του δυνατότητες Δουλεύοντας το σώμα, ανακαλύπτουμε πράγματα που αφορούν τη ψυχή μας. Είναι η «γλώσσα του σώματος» μέσα από την οποία ο άνθρωπος εκφράζει αισθήσεις, συναισθήματα και σκέψεις. Το μέσο για να επιτύχουμε αυτή τη διαδρομή είναι η κίνηση. Συνειδητή και ταυτόχρονα αυθόρμητη, χωρίς καλλιτεχνικά στοιχεία «κομψότητας» ή καθωσπρεπισμού. Να εμπλουτίσουμε τη δική μας προσωπικότητα με συνειδητότητα και με οργάνωση της ευαισθησίας. Να εμπιστευτούμε πρώτα τον εαυτό μας και στη συνέχεια τους άλλους. Να μάθουμε τους δικούς μας κώδικες επικοινωνίας και να τους εξωτερικεύσουμε.

Τι είναι το Danza Vital;
Στη ζωή όλα έχουν ρυθμό. Ό,τι αναπνέει, ό,τι κινείται, ό,τι βλέπουμε, ό,τι ακούμε, ό,τι νιώθουμε. Όλα έχουν ρυθμό. Οπότε… έχουμε κι εμείς.
Μπορεί να μην έχουμε υπομονή να ακούμε.
Μπορεί επίσης να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να χορεύουμε.
Καρδιά όμως έχουμε σίγουρα και εκεί είναι ο ρυθμός μας.
Όταν ένα σώμα είναι ξύπνιο και η ψυχή παρούσα εδώ και τώρα… Όταν αυτό το σώμα επικοινωνεί με τα ερεθίσματα που υπάρχουν γύρω του, τότε εκφράζεται με όλη τη καρδιά του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους
– που δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν με παιδιά
– που δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν με ομάδες
– που θέλουν να συμμετέχουν για την προσωπική τους ανάπτυξη

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Ημέρα και ώρα : Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, 18.00-21.00
Τόπος: Παιχνιδαγωγείο, 25ης Μαρτίου 61, Ν.Ψυχικό

Με τη Susana Noemi Abigador εκπρόσωπο της Expresion Corporal (Σωματικής Έκφρασης) στην Ελλάδα, δημιουργό του συστήματος Danza Vital, σύμβουλο βιωματικής μεθοδολογίας και συγγραφέα του βιβλίου «Όταν το σώμα μιλάει» Εκδόσεις Γιαλός

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό στο 210 6724288!

Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει περισσότερα μέσα από το βιβλίο της Susana Noemi Abigador, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του βιβλίου της στο Παιχνιδαγωγείο  την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 7 μμ με ελεύθερη είσοδο.