Εκδήλωση τουΣυμβουλευτικού Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ραφήνα

KETHEA_ParemvasiΜε αφορμή τη διεθνή ημέρα οικογένειας το Συμβουλευτικό Κέντρο Ραφήνας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πραγματοποίησε εκδήλωση ανοιχτή στο ευρύ κοινό, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στον χώρο του κέντρου (ξύλινος οικίσκος, 25ο χλμ Λεωφόρος Μαραθώνος).

Μεταξύ 18:30-21:00  το Συμβουλευτικό Κέντρο υποδέχτηκε κατοίκους όλων των δήμων της Ανατολικής Αττικής, με στόχο την ενημέρωση τους για τις δράσεις πρόληψης και συμβουλευτικής του Κέντρου στον  τομέα των εξαρτήσεων. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας.

* Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.

Έχει την έδρα του στην Αττική και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειες τους. Στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση και δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλες ουσίες.

* * Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα εξάρτησης ή εσείς ή κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας μπορείτε να απευθυνθείτε για την περιοχή της Ανατολική Αττικής στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ραφήνας (διασταύρωση Ραφήνας, 22940 79900) ή εάν κατοικείτε στην Αθήνα στο Συμβουλευτικό Κέντρο Αθήνας (Βαλτετσίου,37, Εξάρχεια 210 3300751). Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ραφήνας υλοποιεί παράλληλα και δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης (συμβουλευτική γονέων, ενημέρωση σχολικής κοινότητας, ενημέρωση φορέων υγείας και ομάδων εργαζομένων).

mail to:  ssr@kethea-paremvasi.gr

http://www.kethea-paremvasi.gr

http://www.facebook.com/KETHEAPAREMVASI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA