Δράση Συλλογής Φαρμάκων στην κεντρική πλατεία Ιλίου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου

syllogi farmakwn ilion 7-4-16Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου απευθύνουν κάλεσμα προς τους δημότες να συνδράμουν στην Συλλογή Φαρμάκων την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρες 10.00 – 14.00, στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου.

Στον χώρο θα στηθεί ειδικό περίπτερο όπου θα πραγματοποιείται:

  • Συλλογή Φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου
  • Διανομή έντυπου υλικού & ενημέρωση κοινού για τις υπηρεσίες της Δομής.

Τα φάρμακα που θα συλλέγονται μπορεί να προέρχονται από το προσωπικό φαρμακείο των πολιτών και δεν θα πρέπει να είναι ληγμένα, είτε να αγοραστούν από Φαρμακεία ειδικά για τον σκοπό αυτό. Ιδιαίτερα χρήσιμα για τη λειτουργία του Φαρμακείου είναι τα απλά αντιπυρετικά και αναλγητικά, στα οποία εμφανίζεται έλλειψη.

Και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύ σημαντική,

για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου!

Επικοινωνία:
Κάλχου 64 & Ικάρου 28, 13122 Ίλιον
Τηλ.: 210 2612603
E-mail: edra.farmakeio@gmail.com
Url: www.domesilion.gr

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί δομή που εντάσσεται στο Τοπικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου. Μέσω της δομής προσφέρονται δωρεάν φάρμακα, παραφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό σε συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα περίθαλψης. Εξυπηρετούνται άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή, καθώς και μέλη ευπαθών ομάδων που χρήζουν άμεσης βοήθειας, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανασφάλιστοι/ες ή ασφαλισμένοι/ες από την Πρόνοια (άστεγοι, άποροι, άνεργοι).