Διάσπαση Προσοχής: Μια Συνεχής Πρόκληση

Αφισα grΣτο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τη Δ.Ε.Π.Υ. διοργανώνεται διήμερο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό συνέδριο πάνω στη Διάγνωση και Διαχείριση της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας (Δ.Ε.Π.Υ.) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών, διεθνούς βεληνεκούς, με πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα θα παρουσιάσουν θέματα και εργαστήρια που απευθύνονται σε γονείς, επιστήμονες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής εκπαίδευσης και ενήλικες με Δ.Ε.Π.Υ. Μεταξύ των εισηγητών είναι ο Dr. Thomas E. Brown, κορυφαίος κλινικός ψυχολόγος, καθηγητής της ψυχιατρικής σχολής στο Yale University School of Medicine, ερευνητής και συγγραφέας σημαντικών βιβλίων για τη Δ.Ε.Π.Υ, που επισκέπτεται  για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Ε.Κ.Π.Α. ​Αιγινήτειο Νοσοκομείο​​, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Από Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 –  08:00
Έως Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 – 18:00

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πειραιώς 100, Γκάζι