Διαχείριση και Επεξεργασία της Αναβλητικότητας

Λογότυπο_Animus CorpusΣτόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνήσουμε ποιοι είναι οι λόγοι που συμβαίνει αλλά και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ΤΩΡΑ.

Γιατί βρίσκουμε δικαιολογίες και αναβάλλουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε; Πρόκειται για συμπεριφορά ή γνώρισμα της προσωπικότητας; Είναι θέμα διαχείρισης χρόνου; Πως μπορώ να τη διαχωρίσω από την απλή αναβολή;

Η αναβλητικότητα είναι ένα πολύ συχνό, περίπλοκο ψυχολογικό φαινόμενο με αρνητικές επιπτώσεις όπως άγχος, δυσφορία, ενοχές. Μπορεί να υπονομεύσει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μας απόδοση, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ευημερία μας. Για να την αντιμετωπίσουμε είναι απαραίτητο πρώτα να την κατανοήσουμε. Ας μην το αναβάλλουμε άλλο λοιπόν. Ας γίνουμε πιο παραγωγικοί!

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο – Πολυχώρο  Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια (Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 11:00 – 13:30.
Αξία συμμετοχής: 35 ευρώ
Με τη συμμετοχή 2 ατόμων και άνω, θα υπάρξει έκπτωση 10%
Αριθμός συμμετεχόντων: 5 – 10
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
Δηλώσεις συμμετοχής ως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στο τηλέφωνο:  210 72 22 214 ή στα e-mail: info@animuscorpus.gr, animuscorpus@email.com
Ιστοσελίδα: www.animuscorpus.gr
Συντονίστρια:

Δήμητρα Τσώλα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια