Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι

bazaar kaleidoskopioΤο Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» και το «Καλειδοσκόπιο» οργανώνουν «Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι» στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αθηνών, Δομοκού 2, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.

Τι θα φέρετε

Καλούμε όλους να φέρουν πράγματα που δεν χρησιμοποιούν & και που κοιμούνται αμέριμνα στα ντουλάπια και τα συρτάρια μας. Κάποιο άλλοι σίγουρα τα χρειάζονται και θα χαρούν να τα χρησιμοποιήσουν.  Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά & σιδερωμένα.

Βιβλία & παιδικά βιβλία, ρούχα & παιδικά ρούχα, μαγιό, τσάντες, καπέλα, cd/dvd, επιτραπέζια και παιδικά παιχνίδια, είδη σπιτιού, ασπρόρουχα και γυαλικά, χαρτικά, κάλτσες, μικρές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, φουλάρια, τυποποιημένες τροφές, γάλατα ….

Τι θα πάρετε

Μπορείτε να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει και χρειάζεστε απ’ όσα πολλάάάά θα βρείτε.

Σημασία δεν έχει η αξία αλλά η ανταλλαγή.

Χαρίστε σε όσους το έχουν ανάγκη κάτι που σας αρέσει αλλά δεν το χρειάζεστε πια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12-2μμ ομαδικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά

2-4μμ κοινωνική κουζίνα να γλείφετε τα δάχτυλά σας, προσφορά των εστιατορίων και των σεφ : Base Grill-Σπύρος & Βαγγέλης Λιάκος, Milos-Περικλής Κοσκινάς, Hytra-Νίκος Καραθάνος, Αθήρι-Αλέξανδρος Καρδάσης, Cucina Povera-Μάνος Ζουρνατζής

6μμ Χορωδία Polyphonica

7μμ Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας ΟΠΑΝΔΑ-Δικτύου και Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων