Αναβλητικότητα, Αναποφασιστικότητα, Αβεβαιότητα

anavlitikotita anapofasistikotita aveveotitaΗμερομηνία: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Διεύθυνση: Δηληγιάννη 46, 14562 Κηφισιά

Σκοπός:
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την αντιμετώπιση της αναβλητικότητας. της αναποφασιστικότητας και της αβεβαιότητας.

Περιγραφή:
Τα ‘3Α’ που ταλαιπωρούν ένα πολυ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων είναι η: Αναβλητικότητα, η Αναποφασιστικότητα και η Αβεβαιότητα. Τα 3 αυτά ‘Α’ συχνά οδηγούν και σε ένα τέταρτο, εξίσου ανεπιθύμητο και επώδυνο: το Αίσθημα Αποτυχίας.

Τί μας κάνει όμως αναβλητικούς; Γιατί δεν μπορούμε να αποφασίσουμε; Και γιατί μας πιάνει αμφιβολία για ο,τι και αν αποφασίσουμε;

Τι επιπτώσεις έχει αυτό στην ποιότητα της ζωής μας και στην υγεία μας; Μήπως υπάρχουν και κάποια δευτερογενή οφέλη που αγνοούμε αλλά που μας κρατούν εγκλωβισμένους σε αυτόν τον φαύλο κύκλο;

Στο σεμινάριο αυτό θα εντοπίσουμε τα γνωστικά, συναισθηματικά και πρακτικά εμπόδια που αντιμετωπίζουμε και θα παρουσιάσουμε τρόπους και τεχνικές για να τα ξεπεράσουμε.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρες: 11.00-14.00

Τοποθεσία: Δηληγιάννη 46, 14562 Κηφισιά

Kόστος: 20 ευρώ / 15 ευρώ για φοιτητές και ανέργους (συμπεριλαμβάνει υλικό σημειώσεων).

Εισηγήτρια: Βέρα Πρατικάκη, (MSc, BSc Psychology, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία)

Δηλώσεις συμμετοχής στο:

vpratikakis@me.com

6937349996

https://www.facebook.com/verapratikakitherapy/