Αυτό το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς…

Xarismatheia _summer-2016Δεν είναι πιο ενδιαφέρον τα παιδιά να περνάνε το χρόνο τους ανακαλύπτοντας στη φύση από το να αποχαυνώνονται στην τηλεόραση;

Η Χαρισμάθεια προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία για να συνεργαστούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν παίρνοντας μέρος σε ένα θεματικό παιχνίδι! Δύο περίοδοι που θα προσφέρουν εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις στους μικρούς εξερευνητές!
Μια μικρή απόδραση μακριά από την πόλη, στη Στενή Ευβοίας, μόλις 100 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας για τους μικρούς φίλους της Χαρισμάθειας! Τα παιδιά θα περάσουν λίγες μέρες στο βουνό, θα έρθουν σε επαφή με τη φύση, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τις πλούσιες παροχές του ξενώνα Βασιλική!
Πρώτη περίοδος – Ο Γύρος του Κόσμου σε 10 μέρες!

Ο Φιλέας Φογκ επισκέπτεται τους μικρούς εξερευνητές και αναφέρει το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αερόστατό του. Ζητάει την βοήθεια των παιδιών, τα οποία κάθε μέρα με την νέα γνώση που αποκτούν δίνουν ώθηση στο αερόστατο για ένα νέο ταξίδι. Σκοπός; Να βοηθήσουν τον Φιλέα να φτάσει στον προορισμό του μέχρι την 10η ημέρα και να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα! Παρέα λοιπόν κάθε μέρα επισκέπτονται και έναν νέο πολιτισμό, ο οποίος ντύνει την κάθε δραστηριότητα με τρόπο ξεχωριστό!

Διάρκεια: 17-26 Ιουνίου 2016
Ηλικίες: Παιδιά 7 με 12 ετών
Παροχές: Διατροφή 5 γευμάτων και Διαμονή σε 4κλινα δωμάτια
 
Αιτήσεις μέχρι 15 Ιουνίου στο gifted@charismatheia.edu.gr

Δεύτερη Περίοδος – Τα 7 Θαύματα του Κόσμου!

Το βιβλίο της Παγκόσμιας Ιστορίας βρίσκεται στα χέρια των μικρών εξερευνητών. Οι σελίδες από τα 7 Θαύματα του Κόσμου έχουν καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος τους και τα παιδιά καλούνται να ξαναγράψουν την Ιστορία! Επισκέπτονται κάθε μια από τις επτά μεγάλες πόλεις της Αρχαιότητας και εκμεταλλευόμενοι τις πρώτες ύλες της γης τις οποίες αποκτούν μέσα από δραστηριότητες και παίρνουν μέρος στην αέναη πορεία της προόδου. Αφήνουν το σημάδι τους στην ιστορία του πολιτισμού, κατασκευάζοντας ένα αρχιτεκτονικό Θαύμα, το οποίο πρέπει να αντέξει στο πέρασμα των αιώνων!
 
Διάρκεια: 26 Ιουνίου με 10 Ιουλίου 2016
Ηλικίες: 7-12 ετών και 13-17 ετών
Παροχές: Διατροφή 5 γευμάτων και διαμονή σε 4κλινα δωμάτια
 
Αιτήσεις μέχρι 24 Ιουνίου στο gifted@charismatheia.edu.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ