Home Retreat: 7 Sins

Home Retreat: 7 Sins
€35.00
: 0
  • Description

Νέα σειρά online (διαδικτυκών) εργαστηρίων για το σπίτι

Από το Ινστιτούτο Ψυχικής Έκφρασης

Δημιουργοί Home Retreat:

Θεωρητικό κομμάτι: Ελεάνα Πανδιά, Επικοινωνιολόγος, ΜΑ, υποψήφια διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου

Πρακτικό κομμάτι & ασκήσεις εκφραστικής γραφής: Δήμητρα Διδαγγέλου, Ψυχολόγος, MSc Ψυχολογία & Μ.Μ.Ε., Ειδίκευση στη Θεραπευτική Γραφή

 ——————————————-

Ένα Home Retreat (Εργαστήριο για το Σπίτι) για να επεξεργαστείς τη σχέση σου με τις έννοιες των επτά θανάσιμων αμαρτημάτων και την ενοχή και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτές.

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και η αποφυγή τους αποτελούν -εκτός από συμφωνία ανάμεσα στο Θεό και τους πιστούς Χριστιανούς-  τροφή για σκέψη και αφορμή για καλλιτεχνική δημιουργία, καθώς πλήθος λογοτεχνικών και κινηματογραφικών έργων έχουν εμπνευστεί από αυτά.

Η σχέση μας με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα (απο)καλύπτει πολλές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούμαστε απέναντι στην καθημερινότητα κι εγγραφόμαστε μέσα στο πλαίσιο του πολιτισμού.

Σ’ αυτό το home retreat θα επεξεργαστείς την κατανόηση των παρακάτω εννοιών και συμπεριφορών και θ’ ανακαλύψεις τα αντίδοτά τους:

  • Διατροφή (μέσω του αμαρτήματος της Λαιμαργίας)
  • Εργασία (μέσω του αμαρτήματος της Οκνηρίας)
  • Θυμός (μέσω του αμαρτήματος της Οργής)
  • Απληστία
  • Σεξουαλικότητα (μέσω του αμαρτήματος της Λαγνείας)
  • Φθόνος
  • Έπαρση

Κομβικό σημείο σε όλα τα παραπάνω αποτελεί  η έννοια της ενοχής καθώς αυτές οι απαγορεύσεις αφορούν σε μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής και σε πολλές περιπτώσεις η ενοχή ευθύνεται για τις ψυχικές συγκρούσεις.

Τι είναι το Home Retreat; Τι χρειάζεται να ξέρω;

Retreat σημαίνει απομάκρυνση από καθετί περιλαμβάνει η καθημερινή μας ρουτίνα. Πρόκειται για μια ολιγοήμερη αποχή από την εργασία μας ακόμη κι από τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντός μας κατά την οποία ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό μας.

Το Home Retreat είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορείς να το πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου ή όπου αλλού επιθυμείς, οποιαδήποτε ώρα και μέρα ορίσεις, χωρίς τη συμμετοχή ειδικού. Μπορείς να κατεβάσεις το υλικό στον υπολογιστή σου, το κινητό ή το τάμπλετ.

Μπορείς να δεις προτάσεις οργάνωσης του homeretreat σου ΕΔΩ.

Μπορείς να δεις  συχνές ερωτήσεις για τα Home Retreats ΕΔΩ. 

Τι να μην περιμένεις: δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει ένα διά ζώσης εργαστήριο, θεραπευτικές συνεδρίες ή την επίσκεψη σε ψυχολόγο.

Τι περιέχει το Home Retreat;

Το υλικό που θα κατεβάσεις περιέχει τα εξής:

  1. Προτάσεις για οργάνωση του Home Retreat
  2. 7 φακέλους με το υλικό, έναν για κάθε αμάρτημα. Στον κάθε ένα φάκελο θα βρεις θεωρητικό υλικό, ασκήσεις και συμπληρωματικό επιστημονικό άρθρο.

Στο κομμάτι των ασκήσεων θα βρεις 2 ενότητες. Η μία ονομάζεται «Food For Thought» και περιέχει ερωτήσεις που θα σε κάνουν να σκεφτείς περισσότερο πάνω στο θέμα της κάθε ενότητας. Η δεύτερη ονομάζεται «Αντίδοτο» και περιέχει δράσεις – γραπτές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις ώστε να εξαλείψεις τις αρνητικές συνέπειες του «αμαρτήματος» από τη ζωή σου.

—————————————————————————–

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAY PAL

Πατήστε στο κίτρινο κουτάκι που γράφει «Buy Now» και θα μεταφερθείτε για να κάνετε την πληρωμή μέσω Pay Pal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Θα λάβετε στο email σας την απόδειξη της πληρωμής και λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα δεύτερο email με το link που πρέπει να πατήσετε για να κατεβάσετε το φάκελo συμπιεσμένο σε μορφή .zip. Πατώντας άνοιγμα στο φάκελο θα εμφανιστούν οι υποφάκελοι με τις ενότητες του υλικού.

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε μέχρι και 3 ημέρες μετά από τη στιγμή που θα λάβετε το link και μέχρι 3 φορές. Αν δεν λάβετε το email από το pay pal ή με τον σύνδεσμο, παρακαλούμε ελέγξτε στα spam.

To link εμφανίζεται με την ακόλουθη μορφή:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριαμού παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@expressingmyself.gr 

 

Όροι χρήσης: Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση ή δημόσια χρήση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου των αρχείων, χωρίς την προηγούμενη άδεια των συντελεστών.