Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος ‘ΖΕΥΞΙΣ’ σας προσκαλεί σε βιωματικό σεμινάριο με τίτλο :
“Ζήλεια…”
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, ώρα 18.00 – 22.00
Ποια η σχέση μας με τη ζήλεια; Γιατί ζηλεύουμε;
Τι κάνουμε όταν ζηλεύουμε; Πώς εκφράζουμε τη ζήλεια μας;
Πώς επηρεάζει τις σχέσεις μας η ζήλεια;
Αυτό το βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να διερευνήσει, μέσω ψυχοδράματος, τη σχέση του με τη ζήλεια.
Συντονίστρια: Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα, Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια, Επόπτρια,
Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος, Συστημική Θεραπεύτρια Ζεύγους
Τόπος διεξαγωγής: Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος ‘Ζεύξις’
Εγνατία 119, 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 209777, 6934 509311
Τιμή συμμετοχής: 20 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές (απαραίτητη η κράτηση θέσης με προκαταβολή 10 ευρώ, η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης)
Τι είναι το ψυχόδραμα;
Το ψυχόδραμα είναι ένα μοντέλο ψυχοθεραπείας, που δημιουργήθηκε από τον Jacob Levy Moreno και εφαρμόζεται σε πολλούς τομείς.
Συνδυάζει στοιχεία από πολλές θεωρητικές κατευθύνσεις και στηρίζεται στη θεωρία ρόλων, τη δραματοποίηση και την κάθαρση, που προέρχεται από τη δράση.
Οι βασικές τεχνικές ψυχοδράματος είναι η αλλαγή ρόλων, το ντουμπλάρισμα, η τεχνική του καθρέφτη και η συγκεκριμενοποίηση.
Το ψυχόδραμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην ατομική όσο και στη ζευγαρική, οικογενειακή και ομαδική ψυχοθεραπεία.
Λίγα λόγια για τη συντονίστρια:
Η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στην Ψυχομετρία.
Εν συνεχεία μετεκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό καθώς επίσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία με κατεύθυνση στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα.
Εργάστηκε από το 1991 έως το 2001 σε διάφορες ψυχιατρικές δομές και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συστημικής θεραπείας ζεύγους, κλινικής εποπτείας και εκπαίδευσης στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα. Είναι ιδιοκτήτρια του Ελληνικού κέντρου Ψυχοδράματος ‘Ζεύξις’ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων.
Τέλος, δραστηριοποιείται στον τομέα των εναλλακτικών διακοπών, βιωματικών σεμιναρίων και διαδραστικών ομιλιών ως συντονίστρια.
Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος ‘Ζεύξις’
είναι ένας ιδιωτικός φορέας και παρέχει ψυχοθεραπεία, εποπτεία και εκπαίδευση στο ψυχοδυναμικό Ψυχόδραμα και τη συστημική θεραπεία. Επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου είναι η Νέλη Βυζαντιάδου – Παρίντα.
Το κέντρο ‘Ζεύξις’ διοργανώνει ημερίδες, βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας και εναλλακτικές διακοπές με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των ατόμων καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Διεύθυνση επικοινωνίας: Εγνατίας 119, 546 35 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 209777 – 6934 509311
Email: nelibyzantiadou@gmail.com


























