8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας, το οποίο οργανώνει ο κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2011 στην Παλαιοκερασιά Φθιώτιδας.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου ή /και να συμμετάσχετε με προφορική εισήγηση.

Γενικές πληροφορίες
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκερασιάς του Νομού Φθιώτιδας, από το απόγευμα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου μέχρι τo μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2011.

Δήλωση συμμετοχής – σημαντικές ημερομηνίες:
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ανακοίνωση ή με την οργάνωση συμποσίου θα πρέπει να συμπληρώσουν τις συνοδευτικές φόρμες Δήλωση Εγγραφής και Δήλωση Εισήγησης ή Δήλωση Συμποσίου, αντίστοιχα, και να τις αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – ως επισυναπτόμενα αρχεία τύπου Microsoft Word – σε μία από τις διευθύνσεις vpavlop@psych.uoa.gr ή gprod@panteion.gr το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά μόνο τη συνοδευτική φόρμα Δήλωση Εγγραφής σε μία από τις παραπάνω διευθύνσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011.

Εγγραφή:
Το κόστος εγγραφής στο Συνέδριο είναι 30€ (φοιτητική τιμή: 15€). Η εγγραφή περιλαμβάνει μεταφορά και επιστροφή από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών, συμμετοχή στο δείπνο του συνεδρίου, καφέ στα διαλείμματα, φάκελο συνέδρου, πρόγραμμα, περιλήψεις των εισηγήσεων και βεβαίωση συμμετοχής.
Η εγγραφή μπορεί να γίνει με κατάθεση του χρηματικού ποσού στο λογαριασμό της τράπεζας Eurobank: 0026-0141-47-0100406559 (δικαιούχος: Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Ψυχολογίας) μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011. Οι καταθέτες θα πρέπει να αποστείλουν φωτοτυπία της τραπεζικής απόδειξης με fax στον αριθμό 2107277534 (υπ’ όψιν Β. Παυλόπουλου).
Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής επί τόπου, στη Γραμματεία που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου.

Διαμονή και μετακίνηση:
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς και δωρεάν μεταφορά και επιστροφή των συνέδρων από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή και τη μετάβαση στην Παλαιοκερασιά είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

ΧΡΗΣΙΜΑ:

Fax: 2107277534, Βασίλης Παυλόπουλος
E-mail: vpavlop@psych.uoa.gr , Βασίλης Παυλόπουλος
gprod@panteion.gr , Γεράσιμος Προδρομίτης
Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://socpsy.pblogs.gr/