3η Ομάδα Υποστήριξης & Κινητοποίησης Ανέργων

diptyxo karta half A4Η ομάδα έχει στόχο την ψυχολογική υποστήριξη και ισορροπία, την ενδυνάμωση, καθώς επίσης, την ανάδυση νέων προτάσεων και τρόπων ψυχολογικής και επαγγελματικής επιβίωσης. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι βιωματικός. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις που προτείνονται, άλλωστε, αν ήταν τόσο εύκολο να δοθούν λύσεις θα τις είχαμε όλοι επιλέξει.

Υπάρχει η πραγματικότητα ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, μοναδικά σκέφτεται και μοναδικά αντιμετωπίζει αυτό που του συμβαίνει στην πορεία της ζωής του, είτε είναι θετικό είτε έχει δυσκολία. Προτάσεις και τρόποι μοιράζονται ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και, επίσης, μέσα από τη διαδικασία της ομάδας αναδύονται καινούργιες σκέψεις και ιδέες για την διαχείριση της ανεργίας.
 Οι δυναμικές που αναπτύσσονται στις ομάδες μπορούν να γίνουν βοηθητικές και αλληλοϋποστηρικτικές στους ανθρώπους που συμμετέχουν.

Για την συμμετοχή στην ομάδα ανέργων θα γίνει πρώτα μια ατομική συνάντηση γνωριμίας με την συντονίστρια για να γίνει πιο ομαλή η ένταξη στην ομάδα (δεν έχει οικονομική επιβάρυνση).
 Ο αριθμός συμμετεχόντων, για να μπορεί να είναι λειτουργική η ομάδα, είναι περιορισμένος και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πότε: Από Παρασκευή 7/11 & κάθε δεύτερη Παρασκευή για 12 συναντήσεις (13.00 – 15.00)

Πού: Ροβέρτου Γκάλλι 12, Μακρυγιάννη (Πλησίον του σταθμού μετρό Ακρόπολη)

Κόστος σεμιναρίουΔΕΝ έχει οικονομική επιβάρυνση

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2016 426 e-mail: therapyerga@gmail.com

Συντονίστρια σεμιναρίου: Δήμητρα Ξενάκη,BSc, ΨυχοθεραπεύτριαΣυστημική Θεραπεύτρια

https://therapeutikoergastiri.wordpress.com/σεμινάρια-δράσεις/σεμινάρια-2014-2015/3η-ομάδα-υποστήριξη-ανέργων/