2ο Therapy Planet Festival Κρήτης

2o planet Crete LOGOΣτην καρδιά του φετινού χειμώνα φέρνουμε την άνοιξη με ομιλίες, προϊόντα, δρώμενα, βιωματικά σεμινάρια, θεραπείες και μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης στο 2ο Therapy Planet Festival ΚΡΗΤΗΣ, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο ATLANTISAQUILA στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στη μεγάλη μας γιορτή του εναλλακτικού τρόπου ζωής που χαρίζει ευεξία και ευζωία. Συνεχίζουμε δυναμικά να δίνουμε το παρόν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κρήτη και εστιάζουμε στις δυνατότητες δημιουργικής δράσης και σε νέους τρόπους εξέλιξης των επαγγελματιών του εναλλακτικού χώρου. Παρέχουμε έμπρακτη υποστήριξη σε όλες τις προσπάθειες τους για την αποτελεσματικότερη και δυναμικότερη προβολή και ανάπτυξή τους με εκπομπές σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και προβολή από ιντερνετικά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φεστιβάλ αυτό φέρνει σε άμεση επαφή και διαδραστική επικοινωνία το κοινό με ψυχοθεραπευτές, ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και επιστήμονες, κορυφαίους ομιλητές που θα μας εισαγάγουν σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης για ένα νέο ξεκίνημα αυτή τη χρονιά!

΄Οραμα του φεστιβάλ, είναι να προσφέρει ενδυνάμωση στο σώμα και την ψυχή με τη σωστή διαχείριση του άγχους, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης με ομοιοπαθητικές μεθόδους και τη χρήση της θετικής ψυχολογίας και των ενεργειακών θεραπειών για την εξισορρόπιση του ψυχικού μας κόσμου.

Το Therapy Planet Festival είναι ένα Φεστιβάλ-Συνέδριο  που ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να βοηθήσει στην έρευνα, να διαδώσει την γνώση και να προβάλει θεραπευτικές μεθόδους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της φυσικής θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Σας καλούμε να γίνετε συνδημιουργοί αυτού του εγχειρήματος. Να το διαδώσετε και να επικοινωήσετε τους στόχους μας ώστε να έχει και φέτος επιτυχία στην Κρήτη.

Παράλληλα με τη ροή του Συνεδρίου στον κυρίως χώρο, φέτος για πρώτη φορά παρουσιάζουμε 6 βιωματικά σεμινάρια για τις σύγχρονες τάσεις της ψυχοθεραπείας στην εκπληκτική αίθουσα Απόλλων δίπλα στην πισίνα. Διοργανώνουμε παράλληλες εκδηλώσεις και δρώμενα κατά τη διάρκειά του, ώστε να εμπλουτίσουμε τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Σας περιμένουμε για δύο ημέρες γεμάτες φως στο Atlantis-Aquila στο Ηράκλειο για να δημιουργήσουμε μαζί μια νέα πραγματικότητα!!!

Ιφιγένεια Τσαντίλη
Δημοσιογράφος- Επικοινωνιολόγος M.Sc.
τηλ.: 6946-704777