20ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας

20o synedrio tis europaikis etaireias psychotherapias19-21 Ιουνίου 2015

Ίδρυμα Ευγενίδου, Αθήνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν εργασίες  για Προφορική, Αναρτημένη Ανακοίνωση (Poster) η Eργαστήριο, σχετικές με τη θεματολογία του συνεδρίου (βλ. παρακάτω) μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Από 19 έως 21 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί  στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στην Αθήνα το 20ο  Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας (European Association for Psychotherapy – Ε.Α.Ρ.). Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας και αναμένεται  ότι με την συμμετοχή και συμπαράσταση όλων των ενδιαφερομένων θα αποτελέσει ορόσημο για τον κλάδο της ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Θέματα Φύλου στην Ψυχοθεραπεία»  και στόχος  να φέρει στο προσκήνιο θέματα ζωτικά που προκύπτουν είτε στη διαπροσωπική είτε στην ομαδική ψυχοθεραπευτική εργασία και που άπτονται της ταυτότητας του προσώπου  και της συνύπαρξής του ως ακέραια ύπαρξη στον κοινωνικό ιστό.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: www.eapathens2015.eu

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε, η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους με 20% έκπτωση, στο ήδη μειωμένο κόστος που ισχύει έως την 1η Νοεμβρίου, σε όσους καταβάλουν τη συμμετοχή τους έως τις 15 Οκτωβρίου.

Το δικαίωμα συμμετοχής έως τις 15 Οκτωβρίου διαμορφώνεται ως εξής για τους Έλληνες συνέδρους:

·  Επαγγελματίες μέλη ΕΕΨΕ, μέλη ΕΑΡ: € 200 (αντί 250)

·  Επαγγελματίες μη-μέλη : € 270 (αντί 350)

·  Φοιτητές – Σπουδαστές (έως 35 ετών) : € 80 (αντί 100)

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο καταβολής, την εγγραφή κλπ. θα βρείτε στο:

http://www.eapathens2015.eu/#!registration/c1jpz