10 δωρεάν ατομικά βιωματικά σεμινάρια Συμβουλευτικής – Workshops

dwrean seminaria symvouleutikisΗ Ιστοσελίδα Κοινωνικής Συμβουλευτικής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” συνεχίζοντας τις κοινωφελείς της δράσεις, που στόχο έχουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει τη νέα κοινωφελή δράση της που διοργανώνει με αντικείμενο:

ΔΩΡΕΑΝ

10 ΑΤΟΜΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – WORKSHOPS

ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – INTERVIEW” ΣΕ 10 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Οι Ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν απο ένα (1) δωρεάν ξεχωριστό ατομικό σεμινάριο δύο (2) διδακτικών ωρών, προσομοίωσης συνέντευξης εργασίας-interview.

Οι Ωφελούμενοι που θα συμμετέχουν στο εν λόγω σεμινάριο θα είναι δέκα (10), και θα προέλθουν μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης

Θα δοθεί προτεραιότητα σε ανέργους (Ενεργή κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν Σάββατο ή Κυριακή, Πρωϊνές Ώρες, στην Αθήνα, μετά το τέλος της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών των υποψηφίων ωφελουμένων. 

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των σεμιναρίων θα κανονιστούν κατόπιν συνεννοήσης με τους ωφελούμενους, αφού πρόκειται για ατομικά σεμινάρια

ΣΥΝENΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – INTERVIEW

Η συνέντευξη για τη διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης, είναι καθοριστική για τον ενδιαφερόμενο που αναζητεί εργασία. Το πρώτο βήμα, είναι η επιλογή του βιογραφικού του μεταξύ βιογραφικών άλλων υποψηφίων.

Το επόμενο σημαντικό στάδιο, είναι η συνέντευξη επιλογής, όπου ο υποψήφιος καλείται να παρουσιάσει τα προσόντα και τις δεξιότητες του.

Πολλές φορές οι υποψήφιοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα για τη θέση, δυσκολεύονται ή αποτυγχάνουν τελικά στην ανάδειξη των επαγγελματικών τους ικανοτήτων και δεξιοτήτων, παράγοντας καταλυτικός για την απόκτηση της θέσης.

Με γνώμονα λοιπόν πόσο μεγάλο και καίριο ρόλο έχει η Συνέντευξη Εργασίας-Ιnterview, στην εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, η Ιστοσελίδα Κοινωνικής Συμβουλευτικής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” διοργανώνει έναν κύκλο Βιωματικών Σεμιναρίων Συμβουλευτικής – Workshops.

Κατά τη διάρκεια του εξατομικευμένου βιωματικού σεμιναρίου, ο ωφελούμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σε πραγματικούς χρόνους, μια επαγγελματική συνέντευξη.

Μέσα από τη διαδικασία της προσομοίωσης, στόχος είναι να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του υποψηφίου.

Ολοκληρώνοντας, θα ακολουθήσει ανάλυση των όσων αναδείχθηκαν στη συνέντευξη, παρέχοντας χρήσιμα εργαλεία και εφόδια στον ωφελούμενο, που θα τον βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική του πορεία

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, και να δηλώσουν αν είναι άνεργοι (Ενεργή κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
04/05/2016
στο Εmail:  koinwnia.energwnpolitwn@yahoo.com
με την ένδειξη: “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – INTERVIEW”
Οι δέκα (10) ωφελούμενοι που θα προέλθουν μέσα απο τη διαδικασία της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν στο email τους για την Ημέρα και Ώρα διεξαγωγής του Σεμιναρίου
——————————————————————-
EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
κ.Χατζημπούσιος Φιλήμων
Κοινωνιολόγος – Σύμβουλος
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
κ.Αθανασίου Νικόλαος
Μarketing Manager – Σύμβουλος Επιχειρήσεων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
http://www.koinwniaenergwnpolitwn.gr/2016/04/workshops-interview_28.html