1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχολογίας

Υποβολή περιλήψεων εργασιών έως 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Νευροψυχολογική Εταιρεία (ΕΝΨΕ) διοργανώνει το 1ο Συνέδριο για τη Νευροψυχολογία στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27, 28 & 29 Απριλίου 2018.

H προ έτους επιτυχής Διημερίδα για τον εορτασμό της Ίδρυσης της πρώτης επιστημονικής εταιρείας για τη Νευροψυχολογία στην Ελλάδα, μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχολογίας θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την κλινική πράξη. Για τον σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία θεματολογία που καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα και έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους και επιφανείς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Το Συνέδριο θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης κεντρικών ομιλιών, στρογγυλών τραπεζών, προφορικών ανακοινώσεων και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε σεμινάρια και σε εργαστήρια. Επιπλέον, το Συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τη συνεργασία και τη δικτύωση ατόμων και φορέων. Στο Συνέδριο θα καλωσορίσουμε αξιότιμους επιστήμονες που διακρίθηκαν μέσω του έργου τους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και θα ανακηρύξουμε τα πρώτα επίτιμα μέλη της ΕΝΨΕ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου που είναι από τα αρχαιότερα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Ελλάδας. Το Αρεταίειο Νοσοκομείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση είναι εύκολη στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου και απρόσκοπτη για τους συνέδρους με κινητικά προβλήματα.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Νευροψυχολογίας και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά στην Αθήνα την ερχόμενη άνοιξη!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ιωάννης Ζαλώνης,

Πρόεδρος Συνεδρίου

Χώρος διεξαγωγής

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχολογίας θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27-29 Απριλίου 2018 και θα φιλοξενηθεί στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου (Βασ. Σοφίας 76, 115 28, Αθήνα). Ορισμένες από τις εργασίες του Συνεδρίου, όπως οι προφορικές ανακοινώσεις, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στο Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομείου (Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Βασ. Σοφίας 72-74, 11528, Αθήνα).

Επίσημη γλώσσα συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική.

Υποβολή εργασιών

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροψυχολογίας καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου να υποβάλλουν την περίληψη της εργασίας τους σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν, το αργότερο έως τις 19 Φεβρουαρίου 2018.

Οι περιλήψεις που θα υποβληθούν θα αξιολογηθούν και θα ομαδοποιηθούν βάσει θεματολογίας. Οι εργασίες που θα επιλεγούν θα παρουσιασθούν ως ελεύθερες ή ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters). Όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν αποδεκτές για παρουσίαση θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Σημαντικές ημερομηνίες

Τελευταία ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών 19 Φεβρουαρίου 2018
Τελευταία ημερομηνία εγγραφής με μειωμένο κόστος 19 Φεβρουαρίου 2018
Ημερομηνία γνωστοποίησης αποδοχής εργασιών 5 Μαρτίου 2018

 

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ