Το Ημερολόγιο ενός σκύλου

Ψηφιακή παράσταση

Μια οπτικοακουστική αφήγηση από τη Violet Louise, για μια γυναίκα που αναζητά στο διαδίκτυο, ίχνη του σκύλου της, που έφυγε από τη ζωή: Εικόνες από μέρη που ταξίδεψαν, βίντεο, μουσική, φωτογραφίες, καθώς και υλικό μέσα από το διαδίκτυο συνθέτουν το ψηφιακό της ημερολόγιο.

Από τους Ολυμπιακούς του 2004 μέχρι και σήμερα, παρακολουθούμε τη διαδρομή αυτής της γυναίκας, σε έναν κόσμο που κινείται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, των υπολογιστών, των αναλογικών και ψηφιακών μουσικών οργάνων, στήνει ένα μηχανισμό που μοιάζει με χρονοκάψουλα και αναβιώνει γεγονότα και προσωπικές ιστορίες που χάραξαν το δρόμο της προς την ενηλικίωση.

Σ᾽ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, η καθημερινότητα φαντάζει λιγότερο επώδυνη, μέσα από τη σχέση αγάπης ανθρώπου και ζώου. Το ημερολόγιο ενός σκύλου, ειναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που επαναδιαπραγματεύεται τις απώλειες του.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, μουσική, πρωτότυπο κείμενο, αφήγηση, τραγούδι: Violet Louise

Αφήγηση (στο ρόλο της μητέρας): Aγλαϊα Παππά

Φωτογραφία, εικονοληψία, μοντάζ, επεξεργασία και προγραμματισμός πολυμέσων: Bασίλης Koυντούρης (Studio19st)

Hχητικός σχεδιασμός, ηχογραφήσεις, μίξη ήχου, βίντεο, μοντάζ : Violet Louise

Ηχοληψία, Mastering: Kωνσταντίνος Μπώκος ( Studio19st)

Τεχνικός συντονισμός παραγωγής: T.P.T. (The Perfect Team)

Παραγωγή: Eταιρεία Πολιτισμού Βήματα

Violet Louise  © 2020

Στη δραματουργία χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ποιημάτα του Γιάννη ΡίτσουΓεωργιου ΣουρήΝίκου Καρούζου, Κωνσταντίνου Καβάφη, Γιώργου Σεφέρη. Το απόσπασμα  για  την Επιχείρηση ΠΑΝΘΗΡΑΣ, είναι από το υλικό του βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (Επιχείρηση Πάνθηρας – Oι Γερμανοί εισβάλλουν και πυρπολούν την Πίνδο.)

Η ψηφιακή παράσταση θα είναι διαθέσιμη από 10 Φεβρουαρίου μέχρι και 31 Μαρτίου 2021, με δωρεάν είσοδο ΕΔΩ.

Aντί αγοράς εισιτηρίου,προτείνεται δωρεά με ελεύθερη συνεισφορά, για την ενίσχυση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας για την προστασία των αδέσποτων ζώων με την επωνυμία “ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ – Dogs’ Voice” στο παρακάτω link:
https://www.dogsvoice.gr/dorea