Συνάντηση γνωριμίας με το Core Energetics

Το Ινστιτούτο Core Energetics στην Ελλάδα

σας προσκαλεί

την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 19:00,

σε μια συνάντηση γνωριμίας με το CORE ENERGETICS,

ένα μοναδικό ταξίδι στη βαθύτερη και πιο ισχυρή σύνδεση με τον αληθινό μας εαυτό. Εκείνον μέσω του οποίου μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, χαρά, αφθονία.

Ελάτε να παρακολουθήσετε μια σύντομη παρουσίαση της εργασίας αυτής από την Ειρήνη Μπράμου, τη διευθύντρια του Ινστιτούτου και παραμείνετε για να συνδεθείτε με την κοινότητα του Core Energetics, σε μία βιωματική εμπειρία που περιλαμβάνει κίνηση, σωματική έκφραση, μοίρασμα, κοινωνική συναναστροφή, αναψυκτικά.

Το CORE ENERGETICS είναι μια μέθοδος θεραπείας, η οποία συνδυάζει την εργασία με το σώμα, την ψυχοθεραπεία και την πνευματικότητα, ώστε να ενεργοποιήσει την υψηλότερη συνειδητότητα που κατοικεί εντός μας, σε αυτό το εσωτερικό σύστημα που ονομάζεται CORE (πυρήνας).  Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ψυχολογικές ή ιατρικές μεθόδους θεραπείας, το Core Energetics θεωρεί την πνευματική διάσταση της ζωής ως ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο της διεργασίας της θεραπείας και της προσωπικής εξέλιξης.

Ινστιτούτο Core Energetics πλατεία Καρύτση, 5 Αθήνα  τηλ.210-7225263

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σε κάποιο από τα ακόλουθα mails:

Αναστασία Κλαδευτήρα akladeftira@yahoo.gr

Ειρήνη Μπράμου ebramos@aol.com