Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές

Το τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων 18 ωρών σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών ΚΕΑΔΔ. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους διαιτολογίας, ψυχολογίας, φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικής αγωγής αλλά και σε επαγγελματίες υγείας.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 10/03, 21/04 και 28/04 10.00-16.00 και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος», Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα,

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 το σεμινάριο θα έχει τίτλο «Πρώτες ψυχολογικές παρεμβάσεις σε άτομα με διατροφικές διαταραχές», ακολουθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Βασικές διατροφικές αρχές στη διαχείριση ασθενών με διατροφικές διαταραχές» και ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 με το σεμινάριο «Κινησιολογικές παρεμβάσεις και σωματική αποκατάσταση ασθενών με διατροφικές διαταραχές και υπερβάλλουσα παχυσαρκία». Οι συμμετέχοντες θα λάβουν κάποιες βασικές γνώσεις πάνω στη διαχείριση ατόμων  με διαταραχές πρόσληψης τροφής και στην κατάλληλη θεραπευτική προσέγγισή τους.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Η Επιστημονική Ομάδα του ΚΕΑΔΔ, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του British Psychology Society και είναι μέλος του National Association Academy of Eating Disorders.

Οι συμμετέχοντες και των τριών σεμιναρίων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΑΔΔ. Για την παρακολούθηση μεμονωμένου σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μεμονωμένο σεμινάριο Και για τα 3 σεμινάρια
Φοιτητές και απόφοιτοι Μητροπολιτικού Κολλεγίου και ΙΕΚ ΑΚΜΗ 50ευρώ 120 ευρώ
Φοιτητές ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ 60 ευρώ 140 ευρώ
Πτυχιούχοι επαγγελματίες, γενική συμμετοχή 70 ευρώ 170 ευρώ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: κα Κοντοπίδου Ειρήνη, ekontopidou@mitropolitiko.edu.gr, Τ 2310241010