Η ενοχή, σύμφωνα με τον Φρόυντ, είναι το αποτέλεσμα ασυνείδητων ενδοψυχικών συγκρούσεων και αποτελεί τον πυρήνα της νεύρωσης. Η ενοχή και ο φόβος μας περικλείουν στο περιτύλιγμα της Συνεξάρτησης, υπονομεύοντας τις σχέσεις μας και απομακρύνοντάς μας από την Αγάπη.

Όλοι υποφέρουν από ενοχές. Είναι ένα συναίσθημα τόσο ισχυρό, που πολλές φορές παραλύει το άτομο ψυχικά και το κάνει να ελέγχεται από τις επιθυμίες των άλλων. Πρόκειται για το πιο χειραγωγικό συναίσθημα και συχνά οδηγεί το άτομο σε πράξεις αυτοτιμωρίας και αυτοϋποτίμησης.

Η ενοχή είναι το συναίσθημα που μας ενημερώνει, ότι έχουμε παραβεί τις αξίες μας και μας καλεί να κάνουμε κάτι, για να το διορθώσουμε..

Για ποιες “αξίες” όμως μιλάμε; Για τις δικές μας πραγματικές προσωπικές αξίες ή για τα κοινωνικά στερεότυπα; Ταυτόχρονα είναι το πιο χειραγωγικό συναίσθημα.. Αρκεί να εμφυσήσουμε ενοχές σε κάποιον, για να τον μετατρέψουμε σε ένα υποβόλιμο και εύκολα χειραγωγήσιμο αντικείμενο. Γι αυτό και είναι το προεξάρχον συναίσθημα της προσκόλλησης και όλων των Εξαρτήσεων.

Σε αυτό το πενθήμερο θα αναλύσουμε και θα επεξεργαστούμε την Ενοχή από την ψυχολογική της πλευρά,  την σωματική, την ενεργειακή και την πνευματική. Θα εργαστούμε ενεργειακά κυρίως πάνω στα θέματα του 2ου chakra, δηλαδή Δημιουργικότητα, Προσκολλήσεις, Αφομοίωση του νέου, που μπλοκάρονται από τις Ενοχές.

Επίσης:  Προβλήματα εντέρου και Ουροδόχου κύστης, Κολίτιδες, Διαταραχές εμμήνου κύκλου, Υπογονιμότητα, Διαταραχές Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης, Ινομυώματα, Όγκοι Μήτρας και Ωοθηκών, Ανεσταλμένη δημιουργικότητα, Εξαρτήσεις + Προσκολλήσεις, είναι τα θέματα του 2ου Ενεργειακού κέντρου, που μας απασχολούν, όταν η Ενοχή μπλοκάρει την ροή της ενέργειάς του.

Ελάτε να τα επεξεργαστούμε με θάρρος και συνέπεια.!

Η Κοσμοενεργειακή είναι μία σύγχρονη ολιστική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί ενεργοπληροφοριακές ροές (Κανάλια-ενεργειακές συχνότητες του Σύμπαντος) και ενώνει την επιστήμη με την πνευματική αναζήτηση. Τα κοσμικά Κανάλια μεταφέρουν ενέργεια καθώς και γνώση μέσω του υποσυνείδητου.

Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας

Η επίδραση της κοσμοενεργειακής πάνω στην ενεργειακή δομή του ανθρώπου, βοηθά στο σβήσιμο των πάγιων καταστρεπτικών νοητικών προγραμμάτων και ενεργειακών καταγραφών, φανερώνοντας νέους τρόπους σκέψης και αυτοσυναίσθησης, που οδηγούν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Οτιδήποτε παλιό που δεν παρουσιάζει συντονισμό με τις καινούργιες επιταγές του σύμπαντος, θα αντικατασταθεί με καινούργιες προοδευτικές καταγραφές.

Συντονίστρια: Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια,

Cosmic Energy Progresor Healer, Certified Heart Math Coach.


Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Από Τετάρτη 17 έως Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Τόπος Διεξαγωγής:
Σουτραλί, Αγριά Βόλου, Πήλιο

Πληροφορίες & Εγγραφές:
6974-429301

Θέσεις περιορισμένες.